Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Gigi Becali a dezvăluit totul! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului + „asul din mânecă” pe care îl va introduce în repriza a doua

FCSB Publicat pe 13 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21701384/2/gigi-becali.jpg

FCSB o va întâlni pe Sparta Praga, astăzi, de la ora 21:30. Duelul va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

Chiar în ziua returului cu cehii, Gigi Becali a dezvăluit lotul cu care „roş-albaştri vor încerca să obţină calificarea. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că David Miculescu îi va lua locul lui Daniel Popa în atac.

Echipa FCSB-ului pentru meciul cu Sparta Praga:

  • Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut - Ştefănescu, Olaru, Băluţă - Miculescu

”Normal, la ce am văzut, nu ştiu dacă a făcut Dumnezeu o minune să facă o echipă mai bună a Spartei, este o echipă care nu a intrat în careu. Nu a intrat în careul nostru. Cum să ne bată dacă nu a intrat în careul nostru?

Nici joc combinativ nu au, nici posesie. Maccabi avea calitate de pasă, dar nu i-am lăsat. Ca şi talent, ca şi jucători valoroşi, mai slabi Sparta decât Maccabi. Nu pot să lege 2-3 pase. Ăia încercau nişte combinaţii aproape de careu.

Nu le-a mers. Nu am văzut niciun fel de încercare. Au acolo pe stângă, ăla de culoare, dar nu îl lasă Creţu nici să respire.

Acesta este (n.r. primul 11). Eu acum nu ştiu. Jucăm acasă. O să fie calvar în Ghencea în seara asta. Trac nu mai avem pentru că am văzut cine sunt.

Îi luăm repede să dăm gol, să ne facem jocul. Aşa văd eu. Cu reţinerea că sunt o echipă valoroasă. Dacă jucam cu CFR Cluj nu aveam curajul ăsta, cu Universitatea Craiova sau Rapid. Nu aveam curajul să spun asta. Jucăm un meci de calificare de milioane şi milioane.

Este o echipă sub valoarea CFR, Rapid şi Craiova. Ei au spus în felul următor. Poate era mai bine cu Miculescu în stânga. Dacă stăm cu Miculescu şi cu Popa, nu avem schimbare de atacant. M-au convins. Eu fac echipa, dar nu o dictez. Asta e.

Alta e să faci echipa sa te consulţi. Mă consult cu ei. E adevărat că ultimul cuvânt e al meu. Eu cred că e momentul lui Ştefănescu să iasă la rampă şi au zis şi ei că se gândesc la fel. Nu aveam altă soluţie.

Doar Baeten, care va intra şi el în a doua repriză. În oricare situaţie va schimba, indiferent de scor. Îmi place de el, face faza defensivă, are execuţii. Nu este mare marcator, dar are execuţii din când în când”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Campioana României are şansa de a se califica în play-off-ul Champions League, unde va da piept învingătoarea dublei dintre PAOK şi Malmo.

În precedentele două tururi, FCSB a trecut de Virtus şi de Maccabi Tel Aviv. De cealaltă parte, campioana Cehiei a evoluat direct în al doilea tur preliminar, unde a eliminat-o pe Shamrock Rovers.

Se anunţă o seară explozivă în Ghencea, fiind anunţat sold-out la cea mai importantă partidă din ultimii ani pentru FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele