Ultima oră
Belinda Bencic va reveni în competiţii la şase luni de când a devenit mamă
Belinda Bencic va reveni în competiţii la şase luni de când a devenit mamă
Fosta vedetă de la FCSB nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali: „Băi, n-ai voie să pierzi mingea! Eu băgam portar în locul lui” + încă un „tricolor” făcut praf de omul de afaceri Fosta vedetă de la FCSB nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali: „Băi, n-ai voie să pierzi mingea! Eu băgam portar în locul lui” + încă un „tricolor” făcut praf de omul de afaceri
Gigi Becali nu l-a menajat pe Daniel Pancu după ieşirea nervoasă din partida România U21 - Elveţia U21: „Aşa ceva nu ai voie să faci în viaţa ta” Gigi Becali nu l-a menajat pe Daniel Pancu după ieşirea nervoasă din partida România U21 - Elveţia U21: „Aşa ceva nu ai voie să faci în viaţa ta”
Problemă de ultimă oră la CFR Cluj! Vedeta s-a accidentat înaintea meciului cu Petrolul Problemă de ultimă oră la CFR Cluj! Vedeta s-a accidentat înaintea meciului cu Petrolul
Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League

Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii

Superliga Publicat de Tudor Moisa astăzi, 15:18
mail-share icon Email

Retras din fotbal, Giedrius Arlauskis şi-a petrecut majoritatea carierei în România. Acum, lituanian a dat verdictul în lupta pentru titlu.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21803655/1/cfr-cluj-fcsb-supercupa-romaniei-15-04-2021.jpg

Ajuns la 36 de ani, Arlauskis a ajuns pentru prima dată în România în 2008. De atunci şi până în 2023, fostul portar a evoluat la patru echipe din Superligă: Unirea Urziceni, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Arlauskis a rămas ancorat în fotbalul românesc, iar acum a dat verdictul în lupta pentru titlu. Lituanianul este de părere că FCSB va deveni din nou campioană.

”Eu cred că va câştiga Steaua (n.r. FCSB). Tot Steaua a rămas pentru mine. Cred că va câştiga pentru că echipa e foarte valoroasă.

Acum depinde cum ies cărţile pentru Gigi, ce visează... uite că pentru Europa a visat şi i-a ieşit. Un pic scârţâie acum în campionat, dar e şi normal”, a declarat Giedrius Arlauskis, conform sport.ro.

Arlauskis a vrut să îl bată pe Dan Petrescu

Giedrius Arlauskis, cel care a plecat cu scandal din Gruia şi, chiar până şi în ziua de azi, continuă să pună tunurile pe cei de la CFR Cluj, a dezvăluit un episod incredibil.

Fostul portar a vorbit despre un incident cu Dan Petrescu. După un meci, antrenorul a spus că echipa pe care o pregăteşte a jucat fără portar. Când a auzit, Arlauskis a dat cu piciorul în uşă şi a vrut să îl bată pe Petrescu, moment în care tehnicianul s-a închis la el în birou.

"După meci, Petrescu: 'Băi, azi am jucat fără portar'. Mamă, mi s-a urcat sângele la cap când am auzit. Am intrat în vestiar, am dat cu piciorul în uşă şi ţipam: 'Petrescule, unde esti?', am sărit să-l bat pe Petrescu. S-a înschis la el la birou. Niciodată nu m-a halit pe mine şi nici eu pe el", a dezvăluit Giedrius Arlauskis, conform sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele