Ultima oră
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2. Victoria are valoare dublă pentru giuleşteni datorită conjuncturii etapei VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2. Victoria are valoare dublă pentru giuleşteni datorită conjuncturii etapei
Ultimă oră! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Decizia a fost luată

Ultimă oră! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Decizia a fost luată
Surpriză mare! Cluburile din Superligă care nu mai au litigii de ani de zile. Unul dintre ele şi-a dat afară mai mulţi jucători în pandemie: ”Ei au avut foarte puţine!” | VIDEO EXCLUSIV




Surpriză mare! Cluburile din Superligă care nu mai au litigii de ani de zile. Unul dintre ele şi-a dat afară mai mulţi jucători în pandemie: ”Ei au avut foarte puţine!” | VIDEO EXCLUSIV
Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis

Gică Popescu ar fi ales Bayern Munchen dacă era în locul lui Drăguşin: ”Nu cred că ar fi dat 30 de milioane de euro pe el ca să-l ţină pe banca de rezerve!”

Stranieri Publicat pe 10 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21456717/1/gica-popescu-12.png

Drăguşin a ales Tottenham! Noaptea trecută, formaţia din Premier League a venit cu o nouă ofertă. Nu mai puţin de 30 de milioane a plătit clubul enlgez pentru fundaşul român. Astfel, transferul lui Drăguşin devine cel mai scump al unui român.

De asemenea, Spence merge împrumut la Genoa. Anunţul a fost pe X (fostul Twitter) de Fabrizio Romano. Drăguşin urmează să ajungă astăzi la Londra, conform informaţiilor oferite şi de Sky Sports.

De asemenea, Bayern a intrat pe fir şi a făcut o oferă în ultimul moment, dar se pare că Drăguşin a decis să se transfere la Londra. 

Recent, Gică Popescu a vorbit despre transferul fotbalistului. El susţine că ar fi ales Bayern Munchen, dacă era în locul lui Radu Drăguşin. 

”Nu cred că ar fi dat 30 de milioane de euro pe el ca să-l ţină pe banca de rezerve!”

”E un pas înainte, fără îndoială. Merge în cel mai important campionat din Europa, merge la o echipă de tradiţie, una dintre cele mai mari echipe din fotbalul englez. Este un jucător tânăr, de 21 de ani, care sigur are potenţial. Are o marjă importantă de a creşte în valoare.

Nu-l cunosc ca persoană, dar am auzit că este foarte serios. Un tip căruia îi place să se antreneze. Deci are toate calităţile necesară să facă performanţă. În Premier League este de trei ori mai ridicat ritmul. În Serie A este tacticizat fotbalul la maxim. Echipele sunt preocupate de apărare, să închidă spaţiile, să nu lase adversarul să joace. Dar ritmul e scăzut, normal, pentru că nu ai spaţii de dezvoltare a jocului.

În Anglia se joacă într-un ritm ameţitor. Nu va fi uşor pentru Drăguşin, pentru că ritmul din Premier League este diferit de oricare campionat din Europa. Întrecerea de acolo este superbă. Dacă treci prin Anglia, te simţi împlinit ca fotbalist.

O să se întâlnească cu asta mult mai mult decât în Italia. Repet, e un fotbalist tânăr. Deci, teoretic, se poate adapta. Dar nici nu l-am văzut de prea multe ori jucând, poate de zece ori. Sigur are reale calităţi, cu un potenţial important. Aici ţine foarte mult despre capacitatea lui de a se adapta foarte, foarte, repede. Iar asta nu putem să anticipăm.

Dacă va face această trecere, de la ritmul campionatului englez la cel italian, va fi bine pentru el. Majoritatea fotbaliştilor clachează pentru că nu se adaptează la noua paradigmă. Pentru că fiecare competiţie are particularităţile ei. Aşa că ţine de adaptabilitatea fiecăruia.

Nu ştiu cât de adevărată este oferta celor de la Bayern. Eu, dacă aş fi avut de ales între Tottenham şi Bayern, aş fi ales echipa germană. Iarna aceasta s-au vehiculat atâtea destinaţii pentru Drăguşin, încât nu ştii ce să mai crezi. Dar mă gândesc că dacă Bayern ar fi venit cu o ofertă, Radu ar fi mers acolo.

Nu cred că ar fi dat 30 de milioane de euro pe el ca să-l ţină pe banca de rezerve. Indiferent care sunt preţurile în campionatul Angliei, unde suma de 30 de milioane este una relativ mică, 30 de milioane sunt, totuşi, 30 de milioane.

Nu dă nimeni o asemenea sumă pe un fotbalist doar ca să-l ţină pe banca de rezerve. Sigur, apoi depinde de el cât de repede se va adapta şi cât de bine va juca. Până la urmă de el şi de evoluţiile lui depinde locul de titular”, a declarat Gică Popescu pentru iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele