Ultima oră
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”
Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală

Gică Hagi, "măcelărit" după ce a spus că vom câştiga cu Belgia! "Omul ăsta are nevoie de medicamente"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21638094/1/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-31-03-2024-1.jpg

Numit de Gică Hagi, în 2003, drept succesorul său, Alin Stoica a avut o carieră cu mult sub aşteptări. După 2003, Stoica nici măcar nu a mai îmbrăcat tricoul naţionalei, iar experienţele ulterioare de la FC Naţional şi Poli Timişoara au fost de-a dreptul ridicole.

Singurul campionat unde a impresionat a fost cel belgian. Alin Stoica era văzut, la finalul anilor 90, drept cel mai promiţător fotbalist din întrecerea internă a Belgiei, dar anii au tot trecut peste el, iar Stoica a rămas doar o speranţă.

Acum, fostul fotbalist a lansat o tiradă, în presa din Belgia. Printre altele, Alin Stoica a spus că Gică Hagi are nevoie de medicamente, după ce fostul mare jucător a declarat că România va câştiga cu Belgia. Mai mult decât atât, acest fost jucător fără vreo realizare în carieră a spus: "Nu ar trebui să le oferim cadouri, pentru că ei fix asta aşteaptă", semn că a uitat ce naţionalitate are şi pentru ce selecţionată a evoluat.

"Înainte de EURO 2024, Hagi declara că România va bate Belgia şi va ajunge în semifinale. Omul ăsta are nevoie de medicamente. Vorbeşte prostii, jur. În preliminarii, războaiele din Ucraina şi Palestina au ajutat România pentru că Belarus şi Israel nu au putut juca acasă. La meciul cu Elveţia, terminat 2-2, putea să fie 5-0 de la pauză pentru elveţieni. România nu este o echipă bună, nu joacă fotbal. România doar aşteaptă greşeli ale adversarilor.

V-am zis că tactica lor este să pedepsească greşelile adversarilor. Portarul Lunin a comis două. Dacă Belgia se respectă, ia lucrurile în serios, iar Tedesco nu mai face astfel de prostii, ar trebui să câştige fără probleme. 

Aţi văzut diferenţa de nivel? Jan Vertonghen a spus că nu ştie niciun jucător român. Presa l-a numit arogant, dar eu îl înţeleg. România are patru jucători care au fost la retrogradare cu cluburile lor, alţii joacă în liga secundă, alţii în Arabia Saudită.

Cel mai scump transfer din istoria fotbalul românesc este Drăguşin, un fundaş care a plecat la Tottenham, dar care joacă numai când alţii sunt accidentaţi. Nu ar trebui să le oferim cadouri, pentru că ei fix asta aşteaptă", a spus Alin Stoica, pentru dhnet.be.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele