Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gică Hagi a răbufnit după meciul cu Hermannstadt: ”Este realitatea, poate e dureroasă!” | VIDEO

Farul Constanta Publicat pe 20 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21706966/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-19-08-2024.jpg

Echipa Farul Constanţa a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Hermannstadt, în etapa a şasea a Superligii. Gheorghe Hagi a bifat meciul 500 ca manager tehnic în Superligă.

Constănţenii au ţinut să-i facă o victorie cadou lui Hagi, la meciul 500 de antrenor al acestuia în prima ligă. Rivaldinho a lovit în minutul 7, din pasa lui Gabi Iancu, însă oaspeţii au reuşit egalarea în startul reprizei secunde, minutul 48, prin superbul şut al lui Alessandro Murgia. După numai trei minute Narek Grigoryan a redus în avantaj gazdele, pentru ca în minutul 57 acelaşi jucător să centreze şi Rivaldinho să reuşească dubla, marcând cu o lovitură de cap. Dragoş Iancu a marcat pentru sibieni în minutul 83, complicând finalul, dar Farul a câştigat întâlnirea, cu 3-2, şi a ajuns la 7 puncte în campionat, unde este pe locul 8. FC Hermannstadt ocupă poziţia a 14-a, cu 5 puncte.

După meci, Gică Hagi a oferit mai multe declaraţii. 

”Este realitatea, poate e dureroasă!”

”E un început de campionat, drumul e lung. Poţi să începi bine, poţi să începi mai rău. Important e că am câştigat şi că am obţinut puncte. E important să creştem ca şi vestiar. Au venit jucători şi sper să ne revenim cum eram înainte. Important e că atacanţii au marcat, mijlocaşii au alergat mult, fundaşii au jucat bine. Trebuie să creştem la anumite aspecte. Trebuie să fim mai acizi şi să dominăm meciul. 

(n.r. despre schimbarea lui Mihai Popescu A avut o zi proastă, era lângă mine şi trebuia să-l schimb, asta este. A avut o zi proastă.

Avem jocul nostru, identitatea noastră şi jucătorii să capete mai multă putere. Jucătorii care au venit au nevoie de timp, nu sunt la nivelul nostru fizic. 

De când m-am lăsat de fotbal am avut două lucruri pe care mi le-am dorit: să fac o academie frumoasă şi munca mea de antrenor, care îmi place. Cred că am început să-mi zic şi manager (n.r. râde). Dumnezeu mi-a dat multe, chiar dacă într-o zi lucrurile se vor opri. Vreţi să nu mai vorbes? Vreţi să-mi închideţi gura? Hagi nu a răbufnit, Hagi a spus realitatea. Este realitatea, poate e dureroasă, dar asta este. Eram sus, iar acum nu mai sunt. Toată România mă iubeşte, probabil unora nu le cade bine. Poate mai trebuie să existe şi partea cealaltă care să mă trezească. Şi eu greşesc, şi eu mai fac, mai pierd meciuri. Sunt şi eu om, dar cred că am făcut lucrurile bine. 

Eu sunt fotbalist, nu sunt miliardar şi nu am cum să fiu acţionar majoritar la Farul. Vreau să-mi văd de meseria de antrenor, dacă sunt bun să rămân, dacă nu, mă duc acasă. Eu am investit cât am putut, acum aştept să vină cineva şi să ducă Farul la un alt nivel. În Europa nu a excelat şi trebuie să fie şi acolo”, a spus Gică Hagi.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele