Ultima oră
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League

Ghencea sau Arcul de Triumf? Unde se joacă FCSB - Nordsjaelland, meciul tur din Conference League

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21277738/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023-2.jpg

FCSB s-a întors în ”Ghencea” după 8 ani şi a câştigat cu 1-0 în faţa lui CFR Cluj. ”Roş-albaştrii” vor ca următorul meci, cu Nordsjaelland, să se joace tot pe arena de 30.000 de locuri.

Gigi Becali a anunţat în urmă cu câteva ore că şi-ar dori ca echipa sa să joace şi meciul de acasă cu Nordsjaelland, din turul III Conference League, în ”Ghencea”.

”Acum să vedem. Azi ne dau răspunsul dacă putem să jucăm şi cu danezii. Nu au ce să spună, nu au fost probleme. Dar atmosfera a fost frumoasă, oamenii s-au bucurat. Dacă FCSB câştigă, atunci câştigă şi România, vor intra bani în ţară. Lasă-ne să jucăm pe gazonul ăla frumos!”, a declarat azi Gigi Becali.

Cu toate aceste, FCSB nu ar fi primit acceptul pentru a juca din nou în ”Templu”, iar meciul cu danezii va avea loc pe ”Arcul de Triumf”, stadion pe care s-au jucat şi meciurile cu Dinamo şi CSKA 1948 Sofia, informează GSP.ro

Tot astăzi s-a făcut predarea stadionului de către FCSB, iar în afara unor scaune rupte nu au fost alte probleme, conform sursei citate. Astfel că e puţin probabil ca acesta să fie motivul refuzului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele