Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

George Ţucudean a prefaţat derby-ul! Favorita dintre Dinamo şi FCSB. „E o echipă pe val acum”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe duminică, 13:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21807909/1/dinamo-bucuresti-cs-turnu-severin-4-2-liga-1-3-12-2012.jpg

 

 

George Ţucudean, fost jucător la cele două echipe rivale, a prefaţat marele derby din Superliga.

  • Partida Dinamo - FCSB, din runda a 13-a din Superliga, va avea loc duminică, de la ora 21:00 şi va putea fi vizionat în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Ţucudean a evoluat pentru Dinamo între iulie 2010 şi ianuarie 2013 şi între august 2013 şi iulie 2014, ca mai apoi să îmbrace tricoul rivalei, FCSB între ianuarie 2015 şi septembrie 2015.

Fostul atacant nu vede o favorită certă între cele două formaţii şi consideră că derby-ul are şanse mari să se încheie la egalitate. Ţucudean e de părere că FCSB este echipa pe val în acest moment, dar mizează şi pe avantajul suporterilor pe care îi va avea Dinamo în tribune.

„Când e derby nu mai contează forma de moment, fiecare îşi doreşte să câştige, se automotivează şi pot exista surprize.

Steaua (n.r. FCSB) e o echipă pe val acum, joacă foarte bine, îşi domină adversarii, dar Dinamo joacă acasă, are publicul în spate. Eu zic că un egal ar fi echitabil”, a spus George Ţucudean, potrivit Sport.ro.

„Eternul Derby”, din nou echilibrat

Dinamo are un sezon neaşteptat de bun în Superliga şi se află pe locul 6 în clasament, la 2 „lungimi” de rivala FCSB. „Câinii” vin după egalul cu Farul din runda trecută, scor 1-1, şi sunt neînvinşi de 4 etape.

De cealaltă parte FCSB vine după victoria 3-2 de acasă, cu Gloria Buzău şi a reuşit să redreseze situaţia în campionat, după un start slab de sezon. „Roş-albaştrii” se află pe locul 8 în Superliga înaintea derby-ului cu Dinamo şi sunt neînvinşi în campionat de 5 meciuri.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în sezonul regulat, anul trecut, şi s-a încheiat cu victoria FCSB-ului cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele