Ultima oră
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei

George Puşcaş, criticat şi la Bari! "Să-ţi pui mâinile în cap"

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21474542/1/puscas.jpg

George Puşcaş trece printr-un moment dezastruos al carierei. După ce a avut evoluţii foarte slabe la Genoa, atacantul naţionalei a ajuns în Serie B, la Bari, dar nici acolo nu reuşeşte să performeze.

Puşcaş a fost titular în înfrângerea suferită de echipa sa, scor 0-2, contra Reggiana, iar jurnaliştii italieni l-au pus la zid pe român după fluierul final al partidei.

”Puşcaş, foarte rău la primul său meci ca titular la noua sa echipă, Bari. Multe alegeri greşite, multe lucruri de revizuit, atitudine de uitat: toate aceste ingrediente formează reţeta perfectă pentru un debut de să-ţi pui mâinile în cap”, au scris italienii de la TuttoBari.

George Puşcaş nu a prins finalul de partidă pe teren, fiind schimbat de Marco Nasti, în minutul 64. În debutul pe care l-a avut la Bari, atacantul a intrat pe teren, în minutul 60, la scorul de 2-0 pentru echipa sa, în partida cu Ascoli, iar rezultatul final a fost 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele