Ultima oră
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca

George Puşcaş ar putea schimba din nou echipa. Destinaţie surprinzătoare pentru atacantul naţionalei

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21685590/1/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024.jpg

George Puşcaş (28 de ani) ar putea schimba din nou echipa. Atacantul naţionalei este legitimat în prezent la Genoa, dar a primit puţine şanse la ”grifoni”.

După ce împrumutul său la Bari a ajuns la final de sezon, Puşcaş a revenit la Genoa, dar sunt slabe şanse ca echipa din Serie A să îl păstreze pe stranier.

Se pare că Puşcaş e pe radarul celor de la Granada, formaţie care a retrogradat în Segunda Division la finele stagiunii trecute.

”Puşcaş este un atacant care la un moment dat a fost considerat unul dintre viitorii atacanţi de top din fotbalul european. Totuşi, cariera sa nu a progresat aşa cum anticipau munca depusă de el şi cifrele pe care le-a avut la echipele de juniori ale lui Inter Milano.

A fost împrumutat pe la diferite echipe până în urmă cu două veri, atunci când a semnat cu Genoa (37 de meciuri, patru goluri şi două pase decisive), care l-a cumpărat de la Reading pentru trei milioane de euro.

Este un atacant cu o finalizare bună din careu, este un jucător care se poate completa foarte bine cu un alt atacant”, relatează grad3.com.

 

Edi Iordănescu nu a mizat pe el la EURO

George Puşcaş a fost prezent la EURO, dar a evoluat foarte puţin.

Atacantul de 28 de ani a prins pe teren 16 minute cu Ucraina şi 24 cu Slovacia, Denis Drăguş fiind titular în toate cele patru partide din Germania.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele