Ultima oră
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca

George Puşcaş, aproape să semneze! ”A mai rămas să se pună de acord la nişte procente”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21696164/1/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024.jpg

Criticat constant pentru evoluţiile sale, George Puşcaş nu a dus lipsă de oferte în această vară.

Atacantul naţionalei a purtat discuţii cu mai multe cluburi din Europa, iar până la urma s-a hotărât să meargă în Turcia.

Marius Şumudică a dezvăluit că a fost contactat de cei de la Bodrumspor, proaspăt promovată în prima ligă a turcilor, pentru a da recomandări despre Puşcaş.

Antrenorul a dezvăluit că jucătorul este aproape să cadă la un consens cu noua echipă.

 

”Ştiam că Bodrumspor i-a făcut ofertă lui Puşcaş. Am înţeles că avea un salariu în jur de un milion de euro la Genoa şi Bodrumspor a vrut să îi ofere în jur de 700.000, 800.000, 900.000 de euro pe trei ani de contract şi nu au căzut de acord.

Au venit cu o contraofertă şi i-au oferit invers, pentru că el a vrut să aibă 900.000 de euro în primul an. Am vorbit cu cineva de la Bodrumspor, 200.000 de euro primea la semnătură. Cei de la Bodrum m-au întrebat de Puşcaş.

Ştiu că totul era ok, a mai rămas să se pună de acord la nişte procente între cluburi pentru revânzarea jucătorului. Eu asta ştiu de acum două zile, nu ştiu ce s-a întâmplat între timp. Nu am auzit nimic de Florin Tănase, nu ştiu absolut nimic”, a dezvăluit Şumudică, pentru cei de la Fanatik.

George Puşcaş este cota la 1,5 milioane de euro pe Transfermarkt şi a marcat 4 goluri în 17 meciuri pentru Bari, în Serie B.

De-a lungul carierei atacantul de 28 de ani a evoluat la FC Bihor, Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Reading, Pisa, Genoa şi Bari.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele