Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

George Puşcaş, aproape de transfer. Atacantul are şansa să prindă minute

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21690437/1/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024.jpg

Criticat constant pentru evoluţiile sale, George Puşcaş nu a dus lipsă de oferte în această vară.

Atacantul naţionalei a purtat discuţii cu mai multe cluburi din Europa, iar până la urma s-a hotărât să meargă în Turcia.

Puşcaş ar putea ajunge la Bodrum, care e dispusă să plătească un milion de euro celor de la Genoa, la care se adaugă diverse bonusuri.

Cei de la Fanatik scriu că internaţionalul român ar urma să aibă un salariu de 900.000 de euro pe an.

George Puşcaş este cota la 1,5 milioane de euro pe Transfermarkt şi a marcat 4 goluri în 17 meciuri pentru Bari, în Serie B.

De-a lungul carierei atacantul de 28 de ani a evoluat la FC Bihor, Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Reading, Pisa, Genoa şi Bari.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele