Ultima oră
VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată
Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul" Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul"
Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România
Am trăit să o auzim şi pe asta! Ce vrea să facă Gigi Becali la antrenamente Am trăit să o auzim şi pe asta! Ce vrea să facă Gigi Becali la antrenamente
OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie
Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist" Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist"

"Generaţia de Aur" vs "Generaţia de Suflet". Verdict clar | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 9 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21727583/4/cropped-profimedia-0851409635-profimedia-0887630453.jpg

România o întâlneşte pe Lituania, astăzi, de la ora 21:45. Partida va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

Emisiunile speciale dedicate primului meci a României pe teren propriu de la revenirea lui Mircea Lucescu au început deja, la Prima Sport. În cadrul emisiunii Fotbal Show, Emil Grădinescu a dat un verdict ferm.

Comentatorul sportiv este sigur că "Generaţia de Aur" nu ar avea probleme cu "Generaţia de Suflet".

"România a produs, dar, din păcate, fotbalul nu a ţinut pasul cu progresul ăsta, ba chiar aş zice că, la nivel fotbalistic, suntem sub anii '90.

Cea mai bună naţională de azi, dacă ar întâlni cea mai bună naţională din '90, cred că ar ieşi în pierde gravă", a declarat Emil Grădinescu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri