Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Gata! Când va debuta Nana Antwi la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21487572/1/farul-constanta-fc-urartu-uefa-europa-conference-league-27-07-2023.jpg

Numit "rachetă cosmică" de către Gigi Becali, Nana Antwi este gata de debutul la FCSB.

Cumpărat în această iarrnă de la Urartu, în schimbul sumei de 50.000 de euro, ghanezul a primit permisul de muncă şi va evolua cu Sepsi, conform lui Gigi Becali.

Nana Antwi, în vârstă de 23 de ani, are un contract pe cinci ani şi jumătate la FCSB, iar clauza de reziliere este una uriaşă: 20 de milioane de euro.

Înainte să ajungă în România, fundaşul dreapta a mai evoluat la Young Wise FC, Lori Vanadzor, Losc Lille B şi Urartu, echipă pe care Farul Constanţa a eliminat-o în acest sezon din Conference League.

”’Racheta’ e posibil să o vedeţi şi duminică. Dar ‘Racheta’ o vedeţi probabil când o să facem schimbarea prin minutul 60-70, la pauză, nu ştiu.

Când o să băgăm un U21 în locul lui Pantea şi să-l băgăm pe ‘Rachetă’ vreo 20 de minute. Tavi Popescu a avut ceva infiltraţii pe la gleznă.

Acuma i-a făcut injecţie şi vreo două săptămâni n-o să fie. Şut e suspendat. O să intre Olaru şi Baba Alhassan cu Lixandru. Gata, le-am spus echipa. Să mă cheme la comisii” a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele