Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

"Galamaz, un băiat cu dosar penal. Bilă, un lingău". Un fost antrenor de la CFR Cluj a pus tunurile pe clubul din Gruia

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21548675/1/fc-voluntari-cfr-cluj-play-off-liga-1-casa-pariurilor-24-04-2022.jpg

Este haos la CFR Cluj după eliminarea ardelenilor din Cupa României. Fosta campioană a fost umilită de Corvinul Hunedoara, marţi, scor 4-0.

În urma eliminarăii din cupă, Adrian Mutu şi-a dat demisia, iar Cristi Balaj a plecat de la club. Gruparea din Gruia pare că e un adevărat butoi cu pulbere, iar un fost antrenor de la CFR Cluj a aprins fitilul.

Conform Curierul de Cluj, Călin Moldovan a pregătit grupele de copii şi juniori la CFR Cluj. Antrenorul în vârstă de 42 de ani a ţinut să îşi exprime frustrarea, într-o postare pe Facebook, în urma înfrângerii suferite de ardeleni în Cupa României.

Moldovan a şters pe jos cu oficialii ardelenilor, în special cu cei care activează la nivel juvenil. Antrenorul a scris că îşi doreşte ca la fosta campioană să existe, în sfârşit, un moment 0.

”De când sunt în fenomenul fotbal am învăţat ca nimic nu este întâmplător, nici în viaţă, nici în sport. Acum 4 ani am venit antrenor în clubul CFR cu toată dragostea şi inima de a face performanţă, deşi eu am activat ca fotbalist la U Cluj. Sunt profesionist şi am dat 100% pentru clubul CFR şi pentru juniorii acestui club. Ce se întâmplă acum la acest club, la toate nivelurile lui mă face să mă întristez şi să mă revolt asupra persoanelor care activează în această structură, începând de la echipa mare şi terminând cu grupele de juniori.

Vreau să pun accent pe sectorul juvenil unde sunt mai îndreptăţit să îmi dau cu părerea. Manager general este Galamaz, un băiat cu dosar penal venit la Cluj fără nici o valenţă în domeniul sportiv, singura lui pilă fiind Bilă (n.r. Marius Bilaşco), un lingău, ştiu ce vorbesc, a fost colegul meu la Pitesti. Nu este capabil să facă nici măcar un program de antrenament.

Director tehnic este Huza Daniel, un băiat de 60 de ani care nu a avut nici o performanţă la nivel de echipă de juniori şi nu are nici un jucător format de el la nivel de performanţă. Are doar valenţe de bişniţar care face antrenamente individuale pe bani grei şi cunoaşte un băiat pe care îl pregăteşte în particular. Sper să fie un moment zero şi toţi oamenii fără valoare să dispară din clubul CFR”, a scris Călin Moldovan pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele