Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Gabi Tamaş are lecţiile bine făcute. Ce vrea să facă după ce ”agaţă ghetele în cui”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21106932/1/tamas.jpg

În prezent în Liga 2, la Concordia Chiajna, Gabi Tamaş a vorbit despre moment în care va ”agăţa ghetele în cui”.

Acesta are planurile bine făcute, dar încă nu a luat o decizie. Fundaşul se gândeşte la plecarea în străinătate şi să deschidă o afacere sau să rămână în fotbal, în calitate de antrenor sau conducător.

”Am mai multe în cap. Aş avea în cap şi să vând tot ce am şi să plec în străinătate. Să-mi fac un restaurant şi o casă pe malul mării.

Acum fac cursurile de antrenor şi vreau să fac şi un curs de management. E bine să le am. Bine, partea de management mi s-ar potrivi foarte bine. Antrenoratul... Când văd ce e acum, îmi vine să-i iau pe tineri şi să-i «mănânc»! Dacă noi, pe vremuri, aveam condiţiile de acum, ne băteam cu Generaţia de Aur. Ei au totul acum.

Au şi regula U21, care spune că trebuie să joace. Noi nu am avut. Ne-am bătut cu vedetele fotbalului românesc. Trebuia să muncim şi alergăm. Nu pot... Îi văd aşa... Văd ce delăsători sunt la antrenamente. Dacă sunt aşa ca jucător, îţi dai seama cum aş fi ca antrenor?

Aş spune «Du-te, tati! Vine altul». Nu m-aş enerva. Dar i-aş explica «Băi băiatule, vrei? Dacă nu vrei, hai să ne strângem mâna. Îmi încurci şi mie timpul, te încurc şi eu. Aduc pe altul. Îl aduc pe ăla care are foame».

Nu aş vrea să fiu preşedinte. Poate director sportiv...”
, a declarat Tamaş pentru Gazeta Sporturilor.

Pe lângă Chiajna, Tamaş a mai trecut în carieră pe la: Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari şi Petrolul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele