Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Fundaşul central Daniel Graovac a revenit în Superliga şi va lupta la titlu

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21685469/1/gra.jpg

Transfer surprinzător realizat de CFR Cluj. Ardelenii l-au readus pe fundaşul Daniel Graovac (30 de ani).

Acesta a mai jucat la CFR în perioada 2021-2022. A urmat apoi un transfer la Kasimpaşa, însă nu a stat mult şi a semnat cu Manisa FK, din liga a doua turcă.

”Bine ai revenit, Daniel Graovac!

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că fundaşul central, Daniel Graovac, revine în Gruia!

Apărătorul se întoarce la CFR Cluj după doi ani, perioadă în care a evoluat în Turcia atât pentru Kasimpasa, cât şi pentru Manisa FK. În tricoul celei din urmă, Graovac a avut 28 de apariţii în ultimul sezon competiţional.

Daniel, bine ai revenit în Gruia! Îţi urăm mult succes şi cât mai multe reuşite alături de echipa noastră!”, au notat ardelenii.

Graovac va avea o misiune foarte grea pentru a prinde un loc de titular. Dan Petrescu are la dispoziţie fundaşi centrali de mare valoare, precum: Arlind Ajeti, Matija Boben, Matei Ilie şi Anton Kresic.

  • Daniel Graovac are 3 prezenţe în naţionala de seniori a Bosniei şi Herţegovinei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele