Ultima oră
VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80 VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon

Fostul antrenor a lui Dinamo îl vede perfect pentru FCSB pe jucătorul „câinilor”, dorit de Gigi Becali | EXCLUSIV VIDEO

FCSB Publicat pe 16 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21704143/1/dinamo-bucuresti-gloria-buzau-superliga-superbet-2-08-2024-2.jpg

După ce l-a pierdut pe Florinel Coman în această vară, Gigi Becali a dezvăluit că Darius Olaru ar putea pleca în orice moment de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a anunţat la Fotbal Show că vedeta sa poate pleca pentru puţin peste 5 milioane de euro.

Patronul de la FCSB va aduce cel mai probabil un înlocuitor. Becali a dezvăluit că i-a atras atenţia Hakim Abdallah, atacantul din Madagascar al celor de la Dinamo.

Întrebat dacă Abdallah s-ar potrivi la FCSB pe postul de vârf de atac Ovidiu Burcă nu a ezitat să răspundă. Fostul antrenor al lui Dinamo, care l-a adus pe atacant la „alb-roşii” e de părere că acesta poate face faţă la FCSB.

„Ca profil, da (n.r. - se potriveşte la FCSB). Nu vreau să intru în discuţia legată de suporteri, dar ca profil se poate preta. Poate juca şi ca prim atacant, dar pare că venind dintr-o zonă laterală e mai eficient.

Cu spatele la joc are nevoie de mai multe atingeri, de mai mult timp, dar din lateral pare să se simte mai confortabil. Cu tuşa ca reper se simte mai bine. E antrenabil, un jucător care încă poate progresa", a declarat Ovidiu Burcă, la Prima Sport.

Ce a spus Gigi Becali despre atacantul lui Dinamo

„Eu vreau să văd dacă pleacă Olaru prima dată. Să văd cum joacă Tănase în locul lui. Mai revine şi Tavi Popescu. Altfel, nu are rost să vorbesc acum. Îmi trebuie un atacant, că Tănase ar juca în locul lui Olaru, iar Miculescu nu e atacant.

Din campionat n-am pe cine să aduc. Mie îmi place Abdallah, de la Dinamo. Eu vreau un atacant foarte puternic. FCSB nu stă într-un jucător. Dacă pleacă, atunci să plece”, a spus Becali, pentru Prima Sport.

Născut pe 9 ianuarie 1998 (26 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87 metri, care înainte de Dinamo a jucat la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizia secundă din Belgia.

Hakim are 10 selecţii la naţionala Madagascarului. El a fost selecţionat inclusiv la Naţionalele Under-19 şi Under-16 ale Franţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele