Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Florinel Coman a vorbit despre oferta de la Rapid

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21459889/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023-1.jpg

Florinel Coman trece prin poate cea mai bună formă a carierei. Evoluţiile din acest sezon a propulsat-o pe FCSB în fruntea Superligii, iar Edi Iordănescu l-a convocat la naţionala României.

Totuşi, lucrurile nu stăteau aşa în urmă cu un an. Adrian Mutu l-a dorit pe Coman la Rapid, iar Becali era dispus să îl dea cu 3 milioane de euro, dar până la urmă negocierile nu s-au concretizat.

Acum, Florinel Coman a vorbit despre oferta respectivă. Jucătorul de la FCSB a dezvăluit că nici măcar nu a luat în calcul posibila mutare.

"Nu m-am gândit la transferul la Rapid. Era greu să mă cumpere o echipă din România.

Nu am luat în calcul mutarea. Sincer, patronul a cerut o sumă foarte mare pentru România şi era clar că nu aveam cum să merg în ţară", a spus Coman pentru sport.ro.

Cotat pe Transfermarkt la 5 milioane de euro, Florinel Coman a venit la FCSB de la Viitorul, în 2017, în schimbul sumei de 3 milioane de euro. În acest sezon, atacantul a marcat 9 goluri şi a oferit 8 pase de gol în Superligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele