Ultima oră
CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan
VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans
Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi” Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

Florin Talpan, replică acidă pentru Ovidiu Burcă. ”Este vorba de frustrare din partea lui”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21099988/1/talpan-steaua.jpg

CSA Steaua a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Dinamo, în etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a. ”Câinii” au jucat în inferioritate numerică din minutul 70.

Golurile au fost marcate de Chipirliu, în minutul 19, din penalty şi în minutul 29.

Ovidiu Burcă a răbufnit cu privire la modificarea Legii Sportului, care ar putea da drept de promovare celor de la CSA Steaua.

Replica a venit la scurt timp din partea lui Florin Talpan. Acesta consideră că reacţia antrenorului de la Dinamo nu ar trebui luată în cosiderare.

”Răspuns la declaraţia antrenorului de la Dinamo: Pentru ca o echipă să promoveze trebuie avut în vedere în primul rând meritul sportiv. Nu este moral şi nici etic dacă vorbim de sport şi de fair-play, ca o lege să împiedice echipa de pe primul loc să promoveze.

Prin urmare, alegaţia antrenorului de la Dinamo nu are relevanţă şi nu poate fi luată în considerare! Aici este vorba de frustrare din partea lui şi de părere de rău dar nu este treaba noastră”,
a explicat Talpan, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele