Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

Florin Niţă şi-a găsit echipă! Urmează să semneze

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21712374/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-3.jpg

Florin Niţă a făcut un Campionat European foarte bun. Portarul naţionalei a impresionat cu paradele sale şi a fost piesă esenţială în selecţionata care a ajuns, după 24 de ani, în fazele eliminatorii ale unui turneu final.

Totuşi, Niţă este în continuare liber de contract. Deşi s-a zvonit că fotbalistul de 37 de ani îşi va prelungi contractul cu Gaziantep sau că va reveni în Superligă, nimic nu s-a concretizat.

Cei de la GSP.ro anunţă că portarul echipei naţionale va semna cu Damac, formaţie undeva va fi antrenat de Cosmin Contra. La gruparea saudită este legitimat şi Nicolae Stanciu.

Sursa mai sus citată relaează că Niţă a ajuns deja la sediul clubului şi urmează să ”pună cerneală pe contract”.

Florin Niţă este cotat la 225.000 de euro pe Transfermarkt şi a evoluat de-a lungul carierei la Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Padubice şi Gaziantep.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri