Ultima oră
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1. Pospielov egalează! VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1. Pospielov egalează!
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga
Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună

Florin Manea, atac furibund la adresa mai multor personaje din fotbalul românesc! ”Ce să faci, toţi sunt specialişti”

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21460034/1/r.jpg

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham este cel mai scump din istorie al unui jucător român. Fundaşul în vârstă de 21 de ani a fost cumpărat de londonezi în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, la care se vor mai adăuga bonusuri în valoare de aproximativ 5 milioane de euro.

Un mare aport în realizarea mutării l-a avut Florin Manea, cel care îl impresariază pe Drăguşin de ani buni..

După realizarea transferului, agentul a lansat un atac furibund la adresa mai multor personaje din fotbalul românesc şi nu a avut niciun fel de menajament. 

”Era la un moment dat o doamnă impresar (n.r. Anamaria Prodan), am văzut-o recent în emisiunea iUmor. Zicea că ea face câteva milioane de euro pe an, iar alţii fac transferuri doar în ziare. Suntem aici, în Londra, şi tocmai am rezolvat transferul lui Drăguşin la Tottenham. Din cauza asta nu am mai avut timp să merg la iUmor, ceea ce mă deranjează foarte tare.

Acum apar o grămadă de sfătuitori. Aaa, inclusiv Florin Bratu l-a ajutat! L-a ajutat dacă i-o fi cărat vreun bagaj la un moment dat, că în rest nu l-a ajutat cu absolut nimic. Bratu nici măcar nu-şi mai aduce aminte, el susţine că atunci când îl ţinea pe Drăguşin rezervă în naţionala de tineret era la U21 la club. Nu, jucase la Juventus şi la Sampdoria, tot în Serie A! Nu era la U21, aşa cum crede Bratu. Ce să faci, toţi sunt specialişti.

L-a folosit cu Grecia (n.r. Edi Iordănescu), atunci, după aia nu l-a mai chemat. Întâmplarea a făcut să se accidenteze Chiricheş, aşa a ajuns să joace Drăguşin. Nu ştiu dacă altfel ar mai fi prins Radu echipa. Ceea ce, din punctul meu de vedere, ar fi fost o greşeală.

Nu ştim ce ar fi făcut Iordănescu. Eu sper să fi jucat tot cu Radu chiar şi fără accidentarea lui Vlad, dar după declaraţiile lui Edi, ”construiesc echipa lui Chiri, cel mai important e Chiri”, decizia mi se pare că era clară. Or, corect ar fi fost să fi spus ”construiesc echipa în jurul lui Drăguşin”!

Cu tot respectul pentru Chiricheş, a ajuns şi el la o vârstă. Radu e viitorul echipei naţionale, în jurul lui trebuie să construim. Zicem în cotinuare că sunt tineri Răzvan Marin, Florinel Coman. Dacă si sunt tineri la 26 de ani, ce să mai zicem despre Drăguşin, care are 21?”, a spus Florin Manea, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri