Ultima oră
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2. Victoria are valoare dublă pentru giuleşteni datorită conjuncturii etapei VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2. Victoria are valoare dublă pentru giuleşteni datorită conjuncturii etapei
Ultimă oră! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Decizia a fost luată

Ultimă oră! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Decizia a fost luată
Surpriză mare! Cluburile din Superligă care nu mai au litigii de ani de zile. Unul dintre ele şi-a dat afară mai mulţi jucători în pandemie: ”Ei au avut foarte puţine!” | VIDEO EXCLUSIV




Surpriză mare! Cluburile din Superligă care nu mai au litigii de ani de zile. Unul dintre ele şi-a dat afară mai mulţi jucători în pandemie: ”Ei au avut foarte puţine!” | VIDEO EXCLUSIV
Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri

Florin Gardoş a dat verdictul în privinţa lui Drăguşin! "A ajuns devreme, foarte devreme în Premier League"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 10 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21456512/1/profimedia-0585725262.jpg

Vestea momentului este transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Clubul englez s-a înţeles cu Genoa pentru mutarea fundaşului român, care va ajunge la Londra în cursul zilei de astăzi.

Tottenham va plăti 30 de milioane de euro pentru Drăguşin (25 de milioane sumă fixă + 5 milioane bonusuri uşor de atins). Suma achitată este cea mai mare din istorie pentru un fotbalist român. Contractul acestuia este pe cinci ani, iar salariul va fi în jur de 3 milioane de euro. 

Florin Gardoş a dat verdictul în privinţa lui Drăguşin

Florin Gardoş a evoluat în Premier League, pentru Southampton, în perioada 2014-2018 şi a vorbit despre decizia lui Drăguşin de a merge în Premier League. Fostul fundaş al naţionalei consideră că decizia a fost influenţat şi de şansele pe care Radu Drăguşin le are să fie titular.

"Indiferent de ce ar fi ales, era o mutare extraordinară. În ultimii ani nu au mai fost jucători români curtaţi de echipe mari. Era o decizie grea, depindea exclusiv de discuţiile cu cluburile, de strategie. Probabil a considerat că are şanse mai mari să joace titular la Tottenham.

E un campionat greu, e la o echipă bună, ba chiar foarte bună din Premier League. Are concurenţă mare pe post. Cred că are toate atuurile, nu-l cunosc personal, dar am auzit numai lucruri bune despre el, că este serios, pare foarte matur pentru vârsta lui.

A ajuns devreme, foarte devreme în Premier League. Este foarte important, am scos puţin capul. În ultimii ani, jucătorii români au fost cam subevaluaţi. Sper să reuşească, pentru că se mai schimbă puţin trendul.

Are şanse să joace din prima (n.r. cu Manchester United). În Premier League aşa e, la două trei meciuri prinzi o super echipă. Probabil va juca, pentru că jucătorii de pe postul său sunt accidentaţi. E important să joace bine, să lase o impresie bună.

Sunt meciuri multe, va avea şanse să joace şi după ce revin cei doi. E bine şi pentru încrederea lui, să se adapteze repede, pentru că avem nevoie de el pentru EURO", a declarat Florin Gardoş, potrivit Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri