Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Florida Panthers a câştigat Stanley Cup

Sporturi Publicat de Tudor Moisa pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21642488/1/stanley-cup-tw.jpg

Echipa Florida Panthers a învins-o pe Edmonton Oilers cu 2-1 în meciul 7 al finalei NHL, luni, la Sunrise (Florida), şi a câştigat Stanley Cup pentru prima dată în istorie, relatează AFP.

Edmonton, care pierduse primele trei meciuri ale seriei, nu a reuşit performanţa de a învinge Florida în decisiv. Oilers visa să devină prima echipă canadiană încoronată campioană, după Montreal Canadiens, care a reuşit performanţa în 1993.

Florida a ridicat trofeul în acest an. după ce în 2023 a pierdut finala în faţa Vegas Golden Knights.

"Se spune că este cel mai greu titlu din sport de câştigat şi nu-ţi poţi imagina cât de greu este până nu reuşeşti", a declarat după victorie starul lui Panthers, Evan Rodrigues, care a dat o pasă de gol la primul gol al lui Carter Verhaeghe, luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele