Ultima oră
Ce îşi doreşte David Popovici să facă după retragerea din activitate

Ce îşi doreşte David Popovici să facă după retragerea din activitate
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! Monaco - Barcelona şi Atalanta - Arsenal, ASTĂZI, de la 22:00 VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! Monaco - Barcelona şi Atalanta - Arsenal, ASTĂZI, de la 22:00
Tenis | Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu antrenorul Brad Gilbert
Tenis | Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu antrenorul Brad Gilbert
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia

Florentin Petre, "urare" pentru Rapid înaintea marelui derby! "Sper din toată inima" | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 17 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21704528/2/dinamo-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-07-2024.jpg

Rapid şi Dinamo se vor duela, duminică, de la ora 22:00. Derby-ul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Florentin Petre a prefaţat meciul şi le-a făcut şi o "urare" rivalilor. Antrenorul secund de la Dinamo îşi doreşte ca Rapid să nu atingă o formă bună în derby-ul de duminică.

De asemenea, Florentin Petre a vorbit şi de forţa grupului şi a punctat că este fericit că face parte din club, în acest moment în care lucrurile încep să funcţioneze.

"Dinamo are o formă bună, se munceşte extraordinar de mult, se munceşte corect, suntem o armată de oameni care pune umărul la ascensiunea acestui club.

Acest club merită mult mai mult decât ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. Mă bucur că fac parte din momentul ăsta. Este un moment frumos, prielnic. Sper din toată inima să avem continuitate în rezultate.

La derby-ul cu Rapid nu există o favorită. Este un derby frumos în care oricare dintre echipe ar putea să câştige meciul. Suntem două echipe normale, două echipe cu calitate, două echipe cu jucători care fac diferenţa, acesta este un lucru frumos. Spectacolul va fi total.

Ţinând cont de ce lot are Rapid, în momentul de faţă, individual vorbind, au o calitate extraordinar de bună. Au fost probleme de început, nu şi-au găsit sistemul, trebuie să ai şi jucători care să îţi ofere posibilitatea să joci sistemul cu trei sau cinci pe linia defensivă.

Rapid joacă fotbal, au jucători de calitate, fac diferenţa, sper din toată inima că la acest joc să nu atingă o formă extraordinar de bună să ne pună probleme.

Atunci când suntem uniţi, nu cred că avem probleme din punctul ăsta de vedere. Dacă două, trei piese din angrenajul echipei scârţaie, atunci avem probleme", a declarat Florentin Petre pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele