Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

Final de tur sub aşteptări la Sepsi. Liviu Ciobotariu, mulţumit de jocul cu Petrolul. ”Am controlat în totalitate”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21371852/1/fc-voluntari-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-27-10-2023-1.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat acasă, scor 0-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci al etapei a 15-a din Superligă.

Deşi prima parte de sezon a fost sub aşteptări în campionat, Liviu Ciobotariu s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi în disputa cu prahovenii.

”Un joc pe care l-am controlat în totalitate. Ne-am creat multe situaţii de a marca. Cei de la Petrolul au avut o organizare foarte bună defensivă, noi am avut o posesie bună, progresivă. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, au avut atitudine, personalitate. Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am reuşit să marcăm.

Cel puţin în prima repriză, în primele 15 minute, ne-am creat 3 situaţii mari de a marca. A fost şi o anumită stare de presiune. Nu am ce să le reproşez jucătorilor”,
a spus Ciobotariu, la final de meci.

În clasament, Petrolul are 21 de puncte şi este pe locul 5, în timp ce Sepsi este pe locul 9, cu 19 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele