Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

FCSB ar putea bate recordul chiar în acestă seară! Ce s-ar putea întâmpla la meciul cu Sparta Praga

FCSB Publicat pe 13 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21701148/1/fcsb-maccabi-tel-aviv-fc-preliminariile-ligii-campionilor-123-07-2024.jpg

FCSB o va întâlni pe Sparta Praga, astăzi, de la ora 21:30. Duelul va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

„Roş-albaştrii” au anunţat printr-o postare pe reţelele de socializare că biletele pentru duelul cu cehii, care se va disputa în Ghencea s-au epuizat.

”Biletele puse în vânzare pentru partida cu AC Sparta Praga, din turul 3 al UEFA Champions League au fost vândute în totalitate!

Vă mulţumim pentru extraordinarul interes acordat acestui meci şi vă reamintim că porţile stadionului se vor deschide la ora 19:00. Astfel, vă rugăm încă o dată să vă prezentaţi la stadion din timp, pentru a evita aglomeraţia la porţile de acces!

Vă aşteptăm alături de noi!”, au scris cei de la FCSB.

Astfel, echipa bucureşteană ar putea „seta” un nou record de audienţă pe „Stadionul Steaua”, care are o capacitate de aproximativ 31.000 de locuri. Actualul record a fost stabilit tot la o partidă a FCSB, este vorba de FCSB - CFR Cluj 1-0, primul meci în care echipa patronată de Gigi Becali a jucat pe noua arenă din Ghencea.

FCSB - Sparta Praga

Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Campioana României are şansa de a se califica în play-off-ul Champions League, unde va da piept învingătoarea dublei dintre PAOK şi Malmo.

În precedentele două tururi, FCSB a trecut de Virtus şi de Maccabi Tel Aviv. De cealaltă parte, campioana Cehiei a evoluat direct în al doilea tur preliminar, unde a eliminat-o pe Shamrock Rovers.

Se anunţă o seară explozivă în Ghencea, fiind anunţat sold-out la cea mai importantă partidă din ultimii ani pentru FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele