Ultima oră
”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi ”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi
Verstappen, sancţionat cu „muncă de interes public” după ce a înjurat

Verstappen, sancţionat cu „muncă de interes public” după ce a înjurat
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul
Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale

Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale
Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”

Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”
Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor

FC Argeş a anunţat construirea unui nou stadion, în ziua în care sărbătoreşte 68 de ani de existenţă

FC Argeș Publicat de Andrei Ionascu pe 6 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20344495/1/aniversare-fc-arge.jpg

FC Argeş a anunţat că a fost semnat contractul de proiectare pentru noul stadion „Nicolae Dobrin”, chiar în ziua în care clubul piteştean celebrează 68 de ani de existenţă.

Noua arenă din Trivale va avea o capacitate de 15.000 de locuri, gazon hibrid şi va putea găzdui meciuri internaţionale.

Echipa de proiectare contractată a fost implicată în realizarea studiilor de fezabilitate şi a proiectelor ce au fost implementate la stadioanele „Lia Manoliu”, Steaua, Rapid, „Ilie Oană”, precum şi la un număr important de săli de sport şi bazine de înot în România.

Valoarea contractului de proiectare este de 375.942,30 lei fără TVA şi se finanţează din bugetul local.

Stadionul „Nicolae Dobrin” va fi un stadion de categoria UEFA 4, pe care se vor putea desfăşura inclusiv meciuri internaţionale (Champions League, Europa League, Campionatele Europene) având o capacitate de 15.000 de spectatori (tematică de culori alb-violet), suprafaţa terenului de joc mixtă (hybrid grass) şi sistem de iluminare a faţadei prin tehnologie LED care să permită iluminarea arhitectonică a stadionului în culorile echipei gazdă, un muzeu al clubului cu spaţiu pentru trofee şi un magazin de prezentare al FC Argeş de 175 de mp. Printre dotări se vor regăsi: sală de forţă de minimum 500 mp, două săli pentru saună, sală de recuperare, cabinet medical, cabinet antidoping, tribune cu locuri individuale structurate pe sectoare şi inele, locuri pentru spectatorii cu handicap locomotor şi însoţitorii acestora, foaier de primire cu garderobe şi puncte comerciale, sală de antrenament multifuncţională, spaţii dedicate mass-media, loje destinate VIP, spaţii de alimentaţie publică, săli de conferinţă, birouri etc., transmite Primăria Piteşti, într-un comunicat de presă.

Actualul stadion din Piteşti a fost construit în 1964, iar ultima renovare datează din 2007.

FC Argeş împlineşte astăzi 68 de ani de existenţă. Clubul a fost fondat în anul 1953 sub numele de Dinamo Piteşti, debutând în prima divizie în anul 1961. FC Argeş a fost una din echipele de vârf ale anilor ’70, reuşind să câştige două titluri de campioană în anii 1972 şi 1979.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele