Ultima oră
Doi concurenţi au murit la Campionatele Mondiale de triatlon din Spania Doi concurenţi au murit la Campionatele Mondiale de triatlon din Spania
Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare” Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare”
Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!” Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!”
Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde.  Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde. Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga

Faza zilei în SuperLigă. A simulat, dar a fost penalty: ”A sărit ca în piscină” ǀ EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21283056/1/penalty-u-cluj.png

Oţelul a ratat din nou şansa să câştige primul meci în SuperLiga României, fiind egalată, în meciul de sâmbătă, cu Universitatea Cluj, pe final, după un penalty. S-a terminat 1-1, iar formaţia lui Dorinel Munteanu mai trebuie să aştepte pentru primul succes după promovarea din Liga 2.

La finalul întâlnirii, Florin Răducioiu, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, a comentat faza din care au marcat ardelenii, dar şi modul în care a plonjat Dragoş Tescan în urma contactului cu portarul Oţelului, Relu Stoian.

Fostul mare internaţional a considerat că, deşi a fost penalty evident, existând contact între jucătorul de atac şi portar, modul în care s-a aruncat elevul lui Toni Petrea a fost exagerat.

Parcă se aruncă în piscină, aşa este, dar e contact acolo. E penalty! Am văzut că în România avem aceşti... sunt mulţi jucători care fac asta, se aruncă, iar mie nu-mi place. Plonjonul nu îşi avea sensul, pentru că penalty a fost. Întârzie portarul şi îl agaţă pe adversar. S-a dus la picioare portarul, cu mâinile... .

Trebuia să stea cu picioarele jos portarul, pentru că şansele de penalty cresc dacă ai o aşa intervenţie”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Faza din care U. Cluj a marcat 

Otelul, 1-1 cu U. Cluj

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a cincea din Superliga. Clujenii au egalat în minutul 90+1, din penalti.

Gălăţenii au încercat poarta lui Gorcea încă din startul partidei şi Bodişteanu a şutat puţin peste bara transversală în minutul 15. Clujenii au replicat prin şutul peste poartă al lui Daniel Popa, din minutul 37, iar în minutul 43 arbitrul Horia Mladinovici a consultat VAR-ul şi a anulat un gol frumos al gazdelor, înscris de Jardan, motivând că a fost fault la un contact între Jardan şi Ovidiu Bic.

Oţelul a reuşit să deschidă scorul în minutul 59, când nou intratul Răzvan Tănasă i-a pasat în careu lui Alexandru Pop şi acesta a înscris cu un şut plasat.

Răzvan Tănasă a trecut de două ori pe lângă gol, în minutele 82 şi 83, iar oaspeţii au primit penalti în minutul 87, la un fault comis în careu de portarul Relu Stoian, asupra lui Tescan. A executat Dan Nistor şi a egalat în minutul 90+1.

În clasament Universitatea Cluj se află pe locul 9, cu 6 puncte, iar Oţelul e pe locul 13, cu doar 4 puncte.

  • OŢELUL: Stoian - Zhelev, Yabre, Lovric, D. Panait - A. Lopez (I. Neagu 55) - Cisotti, Jardan (Zivulic 63) - Al. Pop (Maciel 70), I. Dimitrov (G. Cârjan 70), Bodişteanu (R. Tănasă 55). ANTRENOR: Dorinel Munteanu
  • U CLUJ: Gorcea – R. Dimitrov, G. Miron, B. Mitrea, Vătăjelu – Perianu (I. Stoica 66), Bic – Popadiuc (Tescan 66), Nistor, Chipciu - D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele