Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid! VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid!
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, iar fostul fotbalist a sărit în apărarea antrenorului: „Peste noapte nici Mourinho nu poate să facă treabă!” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat ieri, 23:41
mail-share icon Email

 

 

CFR Cluj a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii, în care a revenit pe final de la 1-3.

Într-un meci cu adevărat nebun în Gruia, în minutul 86, covăsnenii conducea cu 3-1. Dubla lui Postolachi din minutele 86 şi 90+3 au salvat un punct pentru ardeleni.

În urma acestui duel, CFR Cluj se menţine pe ultima poziţie de podium, în timp ce Sepsi se află pe 8, la un singur punct de play-off.

La finalul confruntării, fanii ardelenilor i-au cerut demisia lui Dan Petrescu. Prezent în studio-ul Fotbal Show, Marius Baciu a sărit în apărarea „Bursucului”.

„Legat de demisie (n.r. a lui Dan Petrescu). Nu cred, în primul rând, trebuie să vedem câţi jucători a pierdut CFR Cluj, a venit o echipă nouă, peste noapte nu poate să facă oricine ar veni, nici Dan Petrescu, nici Mourinho nu face treabă.

Şi nici nu mai e calitatea pe care o aveau. Eu cred că trebuie să vedem lucrurile din punctul ăsta de vedere prima dată. Corect, nu mai are profilul de jucători pe care se baza Dan Petrescu până acum, să îşi aleagă el jucătorii. CFR Cluj este totuşi pe locul 3!” , a declarat Marius Baciu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele