Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Fanii FCSB nu se vor bucura! Ultima decizie luată de Gigi Becali. "Patronul ştie cel mai bine"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21459901/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-2.jpg

Gigi Becali s-a răzgândit din nou! Patronul de la FCSB a închis, pentru a doua oară, campania de transferuri la FCSB.

După ce i-a adus pe Baba Alhassan şi Luis Phelipe, Becali declarase că nu va mai transfera niciun jucător în actuala perioadă de transferuri.

Totuşi, ulterior la liderul Superligii a venit şi Antwi. Zilele trecute, Becali a spus că nu se va opri aici şi va mai aduce un atacant, dar acum s-a răzgândit din nou.

Florin Vulturar este omul pe care se bazează patronul de la FCSB când vine vorba de achiziţii. Impresarul a dezvăluit că Becali nu mai vrea să aducă pe nimeni în această iarnă şi a infirmat posibilele transferuri vehiculate în presă.

”Nu este nimic adevărat cu atacantul din Albania. Pe Blesa de la Prishtina l-am văzut eu o dată, dar această pistă e închisă momentan, nu se face. Nici cu Ankeye nu este nimic.

Din punctul meu de vedere nu cred că mai vine cineva la FCSB, doar dacă nu apare ceva neprevăzut, patronul ştie cel mai bine.

A semnat Antwi, este un jucător interesant, l-am văzut de 3-4 ori, are calităţi foarte bune, tehnică şi viteză remarcabile, va face faţă la FCSB”, a declarat impresarul Florin Vulturar, conform iAMsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele