Ultima oră
Real Madrid, reacţie dură după ce Vinicius nu a fost desemnat ”Balon de Aur” Real Madrid, reacţie dură după ce Vinicius nu a fost desemnat ”Balon de Aur”
Situaţie extrem de grea la un club cu pretenţii. Conducerea încă speră la redresare Situaţie extrem de grea la un club cu pretenţii. Conducerea încă speră la redresare
VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1. Bodişteanu deschide scorul VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1. Bodişteanu deschide scorul
Adrian Mititelu a anunţat cine va sta pe banca lui FCU Craiova Adrian Mititelu a anunţat cine va sta pe banca lui FCU Craiova
Billel Omrani ar putea debuta la noua echipă în această săptămână. ”Vom da şansa şi altor jucători” Billel Omrani ar putea debuta la noua echipă în această săptămână. ”Vom da şansa şi altor jucători”
Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist” Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist”

Fabrizio Romano anunţă o supriză de proporţii! Vinicius Junior nu va lua Balonul de Aur

Real Madrid Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:29
mail-share icon Email

Ceremonia decernării Balonului de Aur se vede la Prima Sport! Festivitatea va fi în direct pe Prima Sport 2, luni, 28 octombrie, de la ora 21:45.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21817187/1/profimedia-0927266934.jpg

Jurnalistul Fabrizio Romano anunţă o surpriză de proporţii! Cotat ca mare favorit, Vinicius Junior nu va cuceri trofeul, motiv pentru care nu se va prezenta la ceremonia de luni seara. De altfel, toţi cei de la Real Madrid vor absenta.

În acest context, cele mai mari şanse le are Rodri. Spaniolul ar putea fi primul Balon de Aur din istoria lui Manchester City.

Vinicius Junior nu va călători la Paris, pentru că Real Madrid a aflat că nu va lua Balonul de Aur. Nimeni de la Real Madrid nu va fi prezent la ceremonie, nici măcar Florentino Perez, nici Vini Jr., nici Carlo Ancelotti, nici Jude Bellingham”, a transmis Fabrizio Romano.

Pe lista nominalizaţilor nu se află nici Cristiano Ronaldo, nici Lionel Messi, pentru prima dată după 2003. Alte nume prestigioase care lipsesc de pe listă sunt Mohamed Salah (Liverpool), Rodrygo (Real Madrid), Kevin De Bruyne (Manchester City), Angel Di Maria şi Luka Modric.

Cotele pentru a câştigat Balonul de Aur:

  • Vinicius Junior - 1,44
  • Rodri - 2,75
  • Jude Bellingham - 7
  • Lamine Yamal - 9
  • Dani Carvajal - 9
  • Kylian Mbappe - 34

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele