Ultima oră
E gata! Verdict crun pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crun pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei
Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?” Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?”
Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric
Veşti proaste pentru FCSB înaintea debutului în grupele Europa League! Jucătorul s-a accidentat şi va lipsi o lună | EXCLUSIV Veşti proaste pentru FCSB înaintea debutului în grupele Europa League! Jucătorul s-a accidentat şi va lipsi o lună | EXCLUSIV
Cum l-a descris Marca pe Andrei Raţiu după o nouă prestaţie solidă a internaţionalului român Cum l-a descris Marca pe Andrei Raţiu după o nouă prestaţie solidă a internaţionalului român
Nici FCSB, nici CFR Cluj! MM Stoica a dezvăluit echipa cu cel mai bun sistem de salarii: „Cel mai motivant din istoria fotbalului românesc” | VIDEO EXCLUSIV Nici FCSB, nici CFR Cluj! MM Stoica a dezvăluit echipa cu cel mai bun sistem de salarii: „Cel mai motivant din istoria fotbalului românesc” | VIDEO EXCLUSIV

Fabrizio Romano a făcut anunţul mult aşteptat! Ce se întâmplă cu transferul lui Cristi Manea în Turcia

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21480602/1/manea.png

Cristi Manea nu şi-a prelungit încă angajamentul cu CFR Cluj şi a intrat în ultimele 6 luni de contract, lucru care stârneşte interesul cluburilor din Europa. Pe fir ar fi intrat şi Galatasaray, care este descoperită în flancul drept al apărării.

Bayern Munchen l-a achiziţionat pe fundaşul francez Sacha Boey, de la Galatasaray, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Transferul este unul record pentru clubul turc, care acum se loveşte de o problemă. După plecarea lui Boey, Galatasaray a rămas descoperită în partea dreaptă a apărării, iar oficialii caută rapid o soluţie, pentru că lupta la titlu din Turcia este una infernală: Fenerbahce şi Galatasaray fiind la egalitate după 23 de etape.

Un motiv pentru care oficialii de la Galatasaray iau în considerare aducerea lui Manea este suma mică pe care ar trebui să o achite.

Fundaşul român este cotat la 3,2 milioane de euro pe Transfermarkt, dar ardeleneii ar fi de acord să îl lase pe acesta să plece pentru doar câteva sute de mii de euro, ca să evite riscul de a-l pierde gratis în vară.

Un alt motiv a fost acela că prima variantă a turcilor, Serge Aurier, picase, din cauză că Nottingham Forrest şi Galatasaray nu s-au înţeles la suma de transfer.

Astăzi, Fabrizio Romano a anunţat că negocierile dintre cel două cluburi s-au reluat, iar acum au ajuns la un numitor comun, iar venirea lui Aurier în Turcia este iminentă.

Astfel, transferul lui Cristi Manea la Galatasaray a picat. Totuşi, fundaşul ar putea ajunge până la urmă în Turcia, Trabzonspor fiind şi ea interesată de serviciile acestuia.

”Transferul lui Aurier la Galatasaray e iminent acum. Mutarea era aproape căzută definitiv, din cauza diferenţelor de opinie privind modalitatea de plată între Galatasaray şi Nottingham Forest. Aurier vrea la Galata cu ardoare, iar cele două cluburi sunt la un pas să bată palma”, a transmis Fabrizio Romano.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri