Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

EXCLUSIV VIDEO | Reacţia incredibilă a lui Dorinel Munteanu, taxată de Marius Baciu! „Să te cobori la un nivel ca ăsta! El plecase să înjure”

Oțelul Galați Publicat de Ovidiu Neacşu pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21690419/2/fcsb-otelul-galati-superliga-superbet-26-07-2024.jpg

Dorinel Munteanu a avut o reacţie exagerată, după ce s-a înjurat cu un spectator din tribună la finalul meciului cu Heramnnstadt.

  • Oţelul Galaţi a învins vineri, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia sibiană FC Hermannstadt, în primul meci al etapei a patra din Superligă

Finalul partidei a fost marcat de un moment josnic, oferit de tehnicianul gălăţenilor, care, deranjat de un suporter din tribună, a folosit un limbaj licenţios. Situaţia a fost comentată în studio-ul Fotbal Show, iar Marius Baciu a concluzionat că ceea ce a făcut Dorinel Munteanu a fost total greşit.

„Dorinel e o legendă a fotbalului nostru, iar să te cobori la un nivel ca ăsta, nu merită. El, totuşi, este respectat de multă lume din  fotbalul românesc, aşa cred eu. O să piardă forte mult aşa, indiferent de cine îl înjură, chiar dacă ăla e pus să-l înjure.

Îl durea mai mult pe suporterul ăla de acolo, cu rezultatul pe care l-a avut. Şi-a pierdut prea mult cumpătul pentru nimic. Vorbeam şi de Dan Petrescu, care imediat a apărut la interviu şi şi-a cerut scuze. Venea Măldărăşanu să-l salute şi el plecase să înjure...”, a declarat Marius Baciu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele