Ultima oră
VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80 VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon

EXCLUSIV VIDEO | MM Stoica, furios pe jucătorul FCSB-ului, după gafa din meciul cu Sparta Praga. „Inadmisibil! Asta nu înţeleg!”

FCSB Publicat pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21702770/1/fcsb-sparta-praga-preliminarii-uefa-champions-league-13-08-2024.jpg

FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-0), de echipa cehă Sparta Praga, în manşa secundă a turului trei preliminar.

„Roş-albaştrii” s-au plâns de maniera de arbitraj a danezului Krogh, iar mulţi dintre jucători au protestat după meci. Printre aceştia se numără şi Valentin Creţu, care a văzut cartonaşul galben în urma protestelor de la finalul meciului şi va rata meciul tur cu LASK. 

Mihai Stoica, aflat în studio-ul Fotbal Show, a fost deranjat de felul în care fundaşul lateral a primit cartonaşul galben şi consideră inadmisibil ceea ce a făcut el.

„Ceea ce a făcut Creţu inadmisibil, după ce s-a terminat meciul să meargă să protesteze, să ia galben şi pentru asta să nu joace în prima manşă din play-off-ul Europa League, asta nu înţeleg! El şi cu Dawa erau sigurii care erau în situaţia de a sta la cartonaş galben.

Poate eu trec mai uşor peste asta, că am foarte multe meciuri în spate, dar ce rezolvi, că nu rezolvi nimic dacă te duci să te cerţi cu arbitrul după meci, mai ales la competiţiile UEFA”, a declarat MM Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele