Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă, impresionat de Adam Nemec: ”La 37 de ani face diferenţa. E un jucător disciplinat”

Emisiuni Publicat pe 31 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21271430/1/miri-4.jpg

În ultimii ani, în fotbalul românesc, vârsta pare că nu mai contează, iar fotbaliştii trecuţi chiar şi de 35 de ani reuşesc să fie la un nivel ridicat, un nivel care atrage laude din partea tuturor suporterilor şi specialiştilor. Printre ei se numără şi vârful Voluntariului, Adam Nemec, ajuns la 37 de ani.

Slovacul a marcat şi cu Petrolul, partidă câştigată de FC Voluntari cu 2-0, reuşind al doilea gol al confruntării, după cel al lui Robert Boboc. În cadrul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 1, Vasile Miriuţă s-a declarat impresionat de modul în care se descurcă vârful.

Din punctul de vedere al fostului antrenor de la CFR Cluj, Nemec este peste majoritatea atacanţilor din SuperLiga României. Nu crede că este mai jos de top trei vârfuri din campionatul nostru.

La 37 de ani face diferenţa. E jucător străin, dar asta arată nivelul de la noi. Nemec, la 37 de ani, face diferenţa. Nu găseşti doi atacanţi mai buni ca el în România... îi numeri pe degete. E disciplinat, are caracter, uite cum aleargă la 37 de ani! Nu ştiu dacă sunt doi atacanţi ca el în România”, a declarat Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Sezonul trecut, în 38 de partide, Adam Nemec a marcat de 10 ori şi a oferit trei pase decisive.

FC Voluntari, 2-0 cu Petrolul 

FC Voluntari a învins luni, în deplasare, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Petrolul nu a convins pe teren proprium cu FC Voluntari. Într-o primă repriză ştearsă, ilfovenii au avut ocaziile, iar Garutti a fost aproape de autogol în minutul 37, când mingea respinsă de el a căzut pe bara transversală. În repriza secundă, minutul 74, Garutti a primit al doilea galben şi a fost eliminat de arbitrul Bogdan Dumitrache.

După numai două minute, Adam Nemec a executat o lovitură liberă, portarul Zima a respins în bară şi Radu Boboc a deschis scorul pentru oaspeţi. În minutul 78 FC Voluntari a dat lovitura decisivă, Nemec profitând de o pasa greşită primită de la portarul petrolist şi lobându-l pe Zima pentru 2-0.

Cu această victorie FC Voluntari a ajuns la 6 puncte şi ocupă locul 5 în clasamentul Superligii, în timp ce Petrolul rămâne fără victorie şi, cu două puncte, se află pe poziţia a 12-a în clasament.

  • PETROLUL: Zima - Papp, Seto, Garutti – Doua (Meijers 76), Budescu (Irobiso 63), Jair, Ţicu (cpt.) – Musi (M. Rădulescu 63), Z. Petrovic (L. Dumitriu 46), Grozav (Hanca 70). ANTRENOR: Florin Pîrvu
  • FC VOLUNTARI: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş (cpt.) - Boboc, Raţă, Crepulja (Cocian 80), D. Andrei, Aliji – Nemec (D. Florea 84), Merloi (Marcelo Lopes 73). ANTRENOR: Ilie Poenaru

Golurile marcate de FC Voluntari cu Petrolul 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele