Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă a dezvăluit ce trebuie să facă Adi Mutu la CFR Cluj pentru a avea succes. ”Eu am antrenat 2 ani acolo!”

CFR Cluj Publicat pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21469025/1/profimedia-0798050105-1.jpg

Neluţu Varga a decis, după partida pierdută de CFR cu FC Botoşani, scor 1-0, să schimbe antrenorul.

Mandorlini a fost demis, iar în locul italianului a venit Adrian Mutu. "Briliantul" se află deja la Cluj şi a dezvăluit că negocierile dintre el şi Varga au durat doar cinci minute.

Neluţu Varga a părut foarte încântat de mutarea făcută şi a garantat că fostul decar al României va sta foarte mult timp la CFR, dând de înţeles că are mare încredere în el. 

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Vasile Miriuţă a vorbit despre numirea lui Adi Mutu, ca tehnician al clujenilor, şi e de părere că ”Briliantul” ar putea aduce un nou suflu la CFR. 

”În momentul de faţă e important ca venirea lui Adi Mutu să aducă un plus de entuziasm şi să joace echipa. Trebuie să câştige în primul rând, că asta e important acum, că degeaba va juca frumos şi nu va câştiga

Sunt jucători de valoare, jucători grei (n.r. la CFR Cluj)! Eu am antrenat 2 ani acolo! Trebuie să ştii să comunici cu aceşti jucători, nu doar să îi scoţi la antrenament şi să îi pui să se antreneze. Mutu a avut antrenori mari, a avut de la cine să înveţe, nu cred că va avea o problemă în a gestiona acest vestiar”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele