Ultima oră
Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la dublu, la Wuhan Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la dublu, la Wuhan
Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate
Un membru nou în staful selecţionerului Mircea Lucescu Un membru nou în staful selecţionerului Mircea Lucescu
Carlos Alcaraz a urcat în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat Carlos Alcaraz a urcat în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat
Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj
Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar

EXCLUSIV | Un cunoscut tehnician român cere calificare la EURO, indiferent de abordare. ”Nu mă aşteptam să văd naţionala jucând bine”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 11 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21312280/1/romania-israel-preliminariile-c-e-2024-9-09-2023-3.jpg

România – Kosovo, meci contând pentru etapa a 6-a din preliminariile pentru EURO 2024, va fi transmis în format live text de către site-ul www.primasport.ro marţi, de la ora 21:45.

LIVE TEXT ǀ România – Kosovo se joacă marţi, de la 21:45

În condiţiile în care Israel e favorită de la aceeaşi oră cu Belarus pe teren propriu, în direct la Prima Sport 3, ”tricolorii” sunt obligaţi să câştige cu Kosovo pentru a fi siguri că îşi păstrează locul doi la finalul acestei etape.

Antrenorul Adrian Falub a declarat că nu e surprins de jocul modest al naţionalei, din remiza cu Israel, scor 1-1, însă cere calificare, indiferent de stilul de joc.

Falub este de părere că selecţionerul ar trebui să lucreze cu jucătorii aspectele ce ţin de tactică şi mental.

 

”Nu mă aşteptam să văd naţionala jucând bine, să fiu sincer. Lumea s-a săturat de necalificări. Lumea vrea calificări, nu contează dacă joci bine sau rău.

Eu văd două lucruri: ca rezultate suntem în cărţi, dacă batem Kosovo ne putem califica. Apoi problema e la nivel de joc, dar nu contează cum jucăm. Trebuie să ne ducem la un turneu final.

În Elveţia am jucat 5-4-1, apoi am 4-1-4-1. Timpul avut la dispoziţie este mic, trebuie dată jucătorilor un pic de prospeţime, tehnic nu ai ce să lucrezi.

Tactic şi mental trebuie creată o identitate. Principiile acestea trebuia să le avem de la primul meci”, a explicat Falub, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri