Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

EXCLUSIV | Rareş Pop e remarcatul startului de sezon. ”Chiar dacă este foarte tânăr arată nişte calităţi bune”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21256917/1/pop.jpg

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia UTA Arad, în primul meci al noului sezon din Superligă. Moldovenii au ratat un penalty, prin Cisotti.

Rareş Pop a marcat pentru arădeni cu o super execuţie din afara careului, lucru care l-a făcut pe Mircea Rednic să îl compare cu Adrian Mazilu, vândut în această vară de Farul la Brighton.

”Puriul” nu vede diferenţă notabilă între elevul său şi cel al lui Gică Hagi. În cadrul emisiunii Fotbal Show, Adrian Cristea l-a remarcat pe Rareş Pop, ce are doar 18 ani.

”(n.r. reacţia lui Rednic) Foarte bine că îl laudă. Îmi place, chiar dacă este foarte tânăr arată nişte calităţi bune, interesante. Rednic a zis că nu e diferenţă mare, amândoi de picior stâng, dar Mazilu e mai înalt”, a spus Cristea, pentru Prima Sport.

Oţelul a reuşit să revină în acest an în Superligă. Dorinel Munteanu este omul care a reuşit această performanţă fără să aibă o echipă foarte valoroasă sau un buget extrem de mare. 

În tabăra opusă, UTA  a scăpat de retrogradare, după ce a ajuns la baraj, Mircea rednic a ajuns la Arad, iar în acest moment, la club se întâmplă multe schimbări, Mulţi jucători au venit la echipă. iar un număr mare dintre cei vechi a plecat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele