Ultima oră
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 0-1, în direct la Prima Sport 1. Pop deschide scorul VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 0-1, în direct la Prima Sport 1. Pop deschide scorul
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga
Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună

EXCLUSIV | Laszlo Balint se pregăteşte să revină pe banca tehnică! "Sunt în discuţii"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 11 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21457620/1/laszlo-balint.jpg

Laszlo Balint este unul din antrenorii români importanţi care nu au un angajament în momentul de faţă. Tehnicianul s-a despărţit de UTA Arad în aprilie 2023, iar de atunci nu a mai activat la altă echipă.

Între timp, antrenorul în vârstă de 44 de ani a purtat discuţii cu mai multe cluburi, inclusiv unul important din Superligă şi o formaţia care a evoluat în acest sezon de Conference League. Totuşi, niciuna din aceste negocieri nu s-a concretizat.

Acum, Laszlo Balint a vorbit în exclusivitate pentru Prima Sport despre o posibilă revenire şi a dezvăluit că poartă discuţii cu doi agenţi în căutarea unei oprtunităţi în afara Europei.

"Deocamdată, nimic concret. Sunt în discuţii cu doi agenţi pentru ceva oportunităţi în străinătate, dar doar la nivelul discuţiilor. Cluburile nu sunt din Europa.

(n.r. Din ce ţară sunt cluburile respective?) E doar la nivelul discuţiilor şi nu aş vrea să apară ceva în presă, pentru că după se fac nişte liste, iar echipele respective au antrenori şi din această cauză trebuie confidenţialitate până se ajunge la partea concretă", a spus Laszlo Balint, în exclusivitate pentru Prima Sport.

În vârstă de 44 de ani, Laszlo Balint este liber de contract după despărţirea de UTA Arad, pe care a antrenat-o în două rânduri, între 2019 şi  ianuarie 2022, respectiv noiembrie 2022 şi aprilie 2023.

Între cele două mandate la Arad, Balint a mai activat şi la Universitatea Craiova. Pe lângă experienţele recente avute în Superligă, tehnicianul le-a mai antrenat, de-a lungul carierei, pe Unirea Tărlugeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureş, Csikszereda, Sportul Snagov şi Metaloglobus Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri