Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

EXCLUSIV | Criză la Viitorul, care are 8 meciuri la rând fără victorie în Liga 1! Miriuţă: "N-au adus jucători de valoare. Nu prind play-off-ul"

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 13 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19974517/1/rps2989.jpg

FC Viitorul a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, după 0-1 în deplasare cu FC Argeş, vineri, în etapa a 23-a, în direct pe Look Sport+. La emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+, Vasile Miriuţă a declarat că Viitorul are şanse minime să se califice în play-off, iar campania de transferuri a eşuat.

La Piteşti, Viitorul a avut o posesie a mingii de 62%, dar a trimis un singur şut pe spaţiul porţii.

Fundaşul Grigore Turda a înscris pentru FC Argeş în minutul 71, în urma unui corner.

FC Viitorul are trei eşecuri la rând, două dintre ele fără gol marcat. Antrenorul Mircea Rednic a absentat din nou, fiind în izolare.

"Încă o dată, Viitorul a făcut o partidă slabă. Nu putem să spunem că Argeşul a făcut o partidă extraordinară. Şi vântul a influenţat meciul. FC Argeş a stat bine în teren, a ştiut ce vrea, bine organizaţi. După aspectul jocului, parcă numai o fază fixă putea să stabilească învingătorul.

Prea puţin la Viitorul, fără atacant e greu de joci. Viitorul l-a vândut pe Luckassen, care crea probleme adversarilor. N-au adus jucători de valoarea celor care au plecat şi asta se vede în jocul lor. Nu mai e Viitorul de anul trecut. Tinerii nu prea îi regăsesc în echipă, au fost 5-6. M-a mirat că Măţan a fost pe bancă. Să joci cu Jo Santos... părerea mea e că e o greşeală. Nu mai văd să prindă play-off-ul Viitorul. Au adus jucători care nu au jucat la alte echipe, ca să-i reabilitezi sau ce?

Mă surprinde Viitorul, au adus jucători modeşti de afară. Sezonul acesta e un eşec. Când nu merge treaba bine, toată lumea e de vină. Mă gândesc că antrenorul cu Gică Popescu fac transferuri. Mă gândesc că Gică Hagi nu se mai implică. N-ai ce să mai aduci acum, s-au închis transferurile, e gata", a spus Vasile Miriuţă la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1

 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele