Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

EXCLUSIV | Cel mai în formă jucător de la FCSB, sfătuit să plece în acest vară în afară. ”Sută la sută e pregătit, iar acum e momentul să plece!”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21274511/1/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023-1.jpg

Florinel Coman este cel mai în formă jucător de la FCSB în acest start de sezon, după ce marcat trei goluri în patru meciuri disputate de ”roş-albaştrii”.

FCSB – CSKA 1948, manşa a doua din turul 2 preliminar al Conference League, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:30! În partida din Bulgaria, bucureştenii s-au impus la limită, scor 1-0, în urma golului reuşit de Florinel Coman.

Vasile Miriuţă, aflat în studioul Fotbal Show, a vorbit despre atacantul FCSB-ului şi e de părere că nu ar mai trebui să aştepte până în iarnă şi să facă pasul către o echipă din străinătate chiar în acestă vară.

”Sută la sută e pregătit, iar acum e momentul să plece! Are formă foarte bună, cine ştie cum va fi la iarnă? Acum e momentul să plece, pentru că nu ştiu dacă va păstra acest ritm. În plus, poate va avea şi un impact moral dacă nu va pleca. <<Dacă nu am plecat acum, cu forma asta, când plec>>. Nu spun că nu e profesionist, pentru că un băiat senzaţional”, a spus Vasile Miriuţă, la Fotbal Show.

  • 3.5 milioane de euro este cota lui Coman, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro ca să îl aducă pe atacant de la echipa antrenată de Gică Hagi
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele