Ultima oră
E gata! Verdict crun pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crun pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei
Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?” Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?”
Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric
Veşti proaste pentru FCSB înaintea debutului în grupele Europa League! Jucătorul s-a accidentat şi va lipsi o lună | EXCLUSIV Veşti proaste pentru FCSB înaintea debutului în grupele Europa League! Jucătorul s-a accidentat şi va lipsi o lună | EXCLUSIV
Cum l-a descris Marca pe Andrei Raţiu după o nouă prestaţie solidă a internaţionalului român Cum l-a descris Marca pe Andrei Raţiu după o nouă prestaţie solidă a internaţionalului român
Nici FCSB, nici CFR Cluj! MM Stoica a dezvăluit echipa cu cel mai bun sistem de salarii: „Cel mai motivant din istoria fotbalului românesc” | VIDEO EXCLUSIV Nici FCSB, nici CFR Cluj! MM Stoica a dezvăluit echipa cu cel mai bun sistem de salarii: „Cel mai motivant din istoria fotbalului românesc” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Alize Cornet, mesaj ferm în săptămâna decisivă pentru Simona Halep! "Sper să aibă, într-un final, parte de libertatea pe care o merită"

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21485246/1/profimedia-0655809864.jpg

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), cu sediul la Lausanne, începe miercuri audierile în cazul în care Simona Halep a fost suspendată patru ani pentru dopaj.

Audierile sunt programate de miercuri până vineri şi nu se ştie când va anunţat decizia forul de la Lausanne, putând fi o chestiune de zile sau de luni.

În 2022, la 21 octombrie, sportiva din Constanţa anunţa că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, după un meci din primul tur la US Open.

În 12 septembrie 2023, Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat că un tribunal independent a suspendat-o pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, sentinţă pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

Aşa cum a anunţat, Simona a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în 24 octombrie, iar după lungi tergiversări, TAS a anunţat că acest caz va fi analizat în perioada 7-9 februarie 2024.

Cea mai fermă susţinătoare a Simonei Halep, din circuitul WTA, este Alize Cornet, prezentă în aceste zile la Cluj-Napoca.

Sportiva din Franţa a fost de acord să ofere un interviu pentru Prima Sport, în care a vorbit şi despre situaţia Simonei Halep.

  • Interviul integral se găseşte aici

"Urmează să îi scriu un mesaj, astăzi, pentru că vreau să ştie că sunt alături de ea! Procesul acesta urmează să fie ultima ei şansă şi o susţin din toată inima mea. Situaţia ei este nedreaptă, nu m-am îndoit de ea nici măcar o secundă şi ştiu că e nevinovtă, sunt sigură că e nevinovată! Sută la sută este un coşmar prin ce trece acum.

Nu ştiu cum reuşeşte să rămână atât de tare, iubirea ei pentru tenis este imensă şi mă gândesc că acesta ar putea fi un motiv. Alte persoane ar fi renunţat până acum. Sunt aici să o susţin şi sper să aibă, într-un final, parte de libertatea pe care o merită!" a spus Alize Cornet, în exclusivitate pentru Prima Sport.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele