Ultima oră
Napoli – Lecce 1-0. Liderul din Serie A şi-a consolidat poziţia Napoli – Lecce 1-0. Liderul din Serie A şi-a consolidat poziţia
Încă un club din Liga 2 e aproape de colaps! ”5 luni fără salarii” Încă un club din Liga 2 e aproape de colaps! ”5 luni fără salarii”
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 3-1. O eliminare a rupt jocul oaspeţilor! ”Lupii galbeni” urcă pe locul secund în Superliga VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 3-1. O eliminare a rupt jocul oaspeţilor! ”Lupii galbeni” urcă pe locul secund în Superliga
Manchester City a refuzat solicitarea clubului Manchester United de a-i duce cu avionul său privat şi pe Mainoo şi Gamacho la Paris, pentru Balonul de Aur Manchester City a refuzat solicitarea clubului Manchester United de a-i duce cu avionul său privat şi pe Mainoo şi Gamacho la Paris, pentru Balonul de Aur
VIDEO | Real Valladolid – Villarreal 1-2. ”Submarinul galben” urcă pe podium VIDEO | Real Valladolid – Villarreal 1-2. ”Submarinul galben” urcă pe podium
Inter, mesaj special pentru Cristi Chivu. Fostul fundaş a împlinit 44 de ani Inter, mesaj special pentru Cristi Chivu. Fostul fundaş a împlinit 44 de ani

Eugen Trică, dispus să semneze cu FCU Craiova!

Liga II Publicat ieri, 17:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21814375/1/poli-iasi-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-08-04-2024.jpg

Eugen Trică este dispus să revină la FCU Craiova! Ultima sa destinaţie a fost una exotică, tehnicianul român pregătind Sohar Club, formaţie din Oman, dar unde a rezistat doar câteva luni, din iulie până în octombrie.

Experienţa a fost prima în afară României pentru Trică, antrenor care a retrogradat cu FCU Craiova la finalul stagiunii trecute de SuperLiga României. Antrenorul de 48 de ani a semnat pe un sezon şi avea misiunea de a termina în primele trei echipe, după ce Sohar a încheiat stagiunea precedentă pe poziţia a patra.

Eugen Trică, pregătit să revină la FCU Craiova

După numai câteva luni a devenit din nou liber de contract, iar acum este dispus să preia clubul din Liga 2, FCU Craiova, unde a mai antrenat şi în alte mandate, de alte patru ori!

Deşi nu a avut experienţe prea bune în Bănie, la trupa patronată de Adrian Mititelu, Eugen Trică este dispus să semneze şi să revină la FCU Craiova, precizând că vrea să ajute clubul din Bănie, după un start deloc convingător în Liga 2.

”(n.r. Cum aţi caracteriza relaţia cu Adrian Mititelu?) Scopul meu este să-l ajung pe Napoli. El are 14, şi eu am cinci, şi de aia mă uit acum, că au dat antrenorul afară, să vedem… Relaţia mea cu Adrian Mititelu este una bună, chiar dacă am avut noi conflictele alea pe vremuri, alea s-au şters. 

(n.r. E adevărat că i-aţi spart parbrizul?) Am mai povestit-o… La nervi, ştii cum e, eram şi noi mai mici.  Noi, oltenii, ne enervăm foarte repede, după care ne pare rău. Ne luăm, ne pupăm şi mergem mai departe.

Acum este foarte bine. Când are nevoie, sunt prezent, dacă nu am angajament. Uite, acum nu am angajament.  Îmi pare rău de ce se întâmplă. Din păcate am retrogradat cu ei în acele şapte etape. Cred că puteam mult mai mult. Ăsta este oful meu. În cariera mea de antrenor am întâlnit doar situaţii dificile, doar echipe cu probleme”, a spus Eugen Trică, conform Orange Sport.

De-a lungul carierei de antrenor, Eugen Trică le-a pregătit pe Juventus Bucureşti, CFR Cluj, UTA Arad, Metalul Reşiţa, Sportul Snagov, FCU Craiova, Turris Tg. Măgurele, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Metaloglobus, Concordia Chiajna, Gloria Băneasa şi CSM Alexandria.

FCU Craiova, în căutare de antrenor după ce a reziliat cu Marius Croitoru

Marius Croitoru s-a despărţit de FCU Craiova în această săptămână, la o zi după remiza dintre echipa din Bănie şi FC Voluntari, scor 0-0În urmă cu mai multe săptămâni, antrenorul de 44 de ani a vrut să îşi dea demisia, dar a fost întors din drum de Adrian Mititelu, după ce negocierile dintre finanţator şi Andrei Prepeliţă au eşuat.

Anunţul despărţirii a fost făcut pe reţelele de socializare de FCU Craiova, echipă aflată pe locul 11 în Liga 2.

De-a lungul carierei, Marius Croitoru le-a pregătit pe FC Botoşani, FC Argeş şi FCU Craiova. În Bănie, tehnicianul a avut două aventuri, prima între 23 iunie 2022 şi 10 octombrie 2022, iar a doua între 28 mai 2024 şi 22 octombrie 2024.

În primul mandat, Croitoru a bifat un bilanţ de cinci victorii, trei rezultate de egalitate şi şase înfrângeri. În cadrul celei de a doua experienţe, încheiată astăzi, FCU Craiova a înregistrat trei victorii, cinci remize şi trei înfrângeri sub comanda lui Croitoru. 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele