Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc

Emil Grădinescu, fără menajamente după meciul Dinamo - Gloria Buzău. „Ai nişte cadavre în apărare” | EXCLUSIV VIDEO

Gloria Buzău Publicat pe 3 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40347/21690490/2/dinamo-bucuresti-gloria-buzau-superliga-superbet-2-08-2024.jpg

Dinamo Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia Gloria Buzău, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

Dinamoviştii au profitat de prima ocazie avută pentru a deschide scorul. Dennis Politic a marcat în minutul 10 şi a adus în avantaj gazdele. Elevii lui Kopic au marcat, din nou, în minutul 27, prin Raul Opruţ. Buzoienii au pus rar în pericol poarta lui Golubovic şi la pauză Dinamo a intrat cu avantaj de două goluri, 2-0.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 54, când Kennedy Boateng a trimis în propria plasă o centrare în careu a lui Cristian Dumitru. Dinamo a rezolvat însă meciul în minutele 80 şi 84, prin golurile marcate de Selmani şi Politic, iar alb-roşii s-au impus cu 4-1, urcând pe locul 2 în Superligă, cu 7 puncte.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Emil Grădinescu a ironizat nivelul apărătorilor buzoienilor şi l-a „scos în evidenţă” pe Cheik Traore, intrat pe parcursul meciului.

„Nu ai cum să joci stilul ăsta de fotbal, zici că eşti Bayern Munchen, cu acţiuni, una după alta de pressing, până în careul mic şi tu să ai nişte cadavre prin apărare pe acolo. 

Uită-te şi tu cum respinge Turda la primul gol, uită-te la ăsta, Cheik Traore, intră pe vârfuri, zici că e cel puţin Roberto Carlos. După mai vine o fază şi i-o dă unuia de la Dinamo şi după îi ceartă pe ăia”, a spus Emil Grădinescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gloria Buzău

Ultimele articole Toate articolele