Ultima oră
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi

Elias Charalambous, discurs ferm cu privire la situaţia lui Compagno! "Nu a arătat nimic"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21467785/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-1.jpg

FCSB întâlneşte UTA, luni, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Elias Charlambous a susţinut, duminică, conferinţa de presă premergătoare partidei. Antrenorul liderului Superligii a abordat mai multe subiecte, printre care şi situaţia lui Compagno.

Gigi Becali a spus că îl va vinde pe atacant, iar Charalambous a ţinut să precizeze că acest lucru nu l-a afectat pe atacant, care se antrenează în continuare exemplar.

"Este concentrat 100%, se antrenează cu noi. Nu a arătat nimic, e jucătorul nostru, nu am primit nimic concret despre el. Este profesionist, se antrenează în fiecare zi, sunt fericit că-l am alături de noi", a spus Charalambous.

Elias Charalambous nu ştie încă echipa de start

Gigi Becali a anunţat, săptămâna aceasta, primul 11 de la partida cu UTA. Totuşi, Charalambous a declarat la conferinţa de presă că încă nu ştie echipa de start pe care o va utiliza luni.

"Veţi vedea mâine primul 11, nu pot să vă spun cum vom juca, de abia ne-am întors din Turcia. Mai avem un antrenament în această seară, vedem cine e apt şi apoi vom decide cine va evolua în partida de mâine.

S-au adaptat bine şi repede, a fost o atmosferă bună în vestiar, băieţii sunt uniţi, am înţeles uşor ce le cerem să joace şi mă bucur de acest lucru" a mai spus Charalambous.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele