Ultima oră
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu
Roberto Mancini va primi o sumă colosală după ce a fost demis de la naţionala Arabiei Saudite Roberto Mancini va primi o sumă colosală după ce a fost demis de la naţionala Arabiei Saudite

Egalul cu Sepsi l-a pus pe gânduri pe Dan Petrescu: ”Sincer, nu mai înţeleg fotbalului!” | VIDEO

CFR Cluj Publicat astăzi, 00:19
mail-share icon Email

CFR Cluj a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii, în care a revenit pe final de la 1-3.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21814839/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024-1.jpg

Oaspeţii au marcat prin Coman ’37, Ciobotariu ’55 şi Ştefan ’83.

Pentru clujeni au înscris Kamara ’52 şi Postolachi ’86, ‘90+3.

La finalul meciului, fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu. 

După meci, antrenorul CFR-ului a oferit mai multe declaraţii. El a recunoscut că este un rezultat slab obţinut de echipa lui, dar este cel corect având în vedere cum s-a jucat. 

 

”Sincer, nu mai înţeleg fotbalului!”

”Mi-a plăcut meciul. Chiar nu mai înţeleg fotbalul, sincer. Avem probleme cu norocul. Prima repriză am jucat bine, nu am avut şansa să marcăm şi am luat gol mult prea uşor.

Jucătorii erau cam speriaţi la pauză, nu am avut ce să le zic. Au jucat bine, am făcut două schimbări şi am egalat. Am ratat foarte multe ocazii astăzi. Toate golurile lor au fost marcate de jucători care au fost la CFR, s-au simţit bine împotriva noastră. 

E clar că voiam să fim mai sus în clasament, dar suntem acolo şi ne batem pentru un loc de play-off. E un campionat strâns. Înţeleg că lumea e obişnuită cu binele, dar sunt momente şi când lumea ar trebui să fie alături de jucători. Acasă atacăm prea mult, problema la noi e în apărare. Nu e normal ca din trei şuturi să primeşti trei goluri.

Trebuie să ne mulţumim cu acest punct, e un punct mare. Dacă mai erau cinci minute, sunt convins că am fi marcat golul victoriei. Egalul e puţin dar este corect”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele