Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Edi Iordănescu, pus la zid pentru schimbarea făcută la meciul cu Belgia! "Varză"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 24 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21640843/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-6.jpg

România a pierdut meciul cu Belgia, sâmbătă seară, scor 2-0.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 26 iunie, la ora 21 00, Ruby va concerta. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

În primul meci de la EURO, selecţionata pregătită de Edi Iordănescu a învins-o pe Ucraina, scor 3-0. Pentru meciul cu Belgia, Iordănescu a făcut o singură schimbare în primul 11: Mihăilă în locul lui Coman.

Dumitru Dragomir a reacţionat după decizia luată de selecţioner. Fostul preşedinte LPF nu îşi explică schimbarea făcută de Edi Iordănescu, dar a punctat că are în continuare încredere în acesta.

“Hagi a jucat chiar foarte bine când a intrat. L-a băgat târziu. Eu nu făceam schimbarea aia niciodată (n.r. Mihăilă în locul lui Coman). Echipa care câştigă nu se schimbă. Ce Dumnezeu! Asta o ştiu de când m-am născut. O laşi aşa. Nu te iei după analizele video.

Când oboseau, îl băgam pe Mihăilă. Nu a fost inspirat. De asta era făcut praf ăsta de la Craiova (n.r. Nicuşor Bancu). Pentru că Mihăilă nu strângea cum strângea Coman.

Eu cred în Edi Iordănescu. Ce l-o fi apucat pe el să schimbe echipa când am câştigat cu 3-0? Ori o fi Coman accidentat şi noi nu ştim? Altfel făcea faza de apărare faţă de Mihăilă. Nu mai era varză în apărare”, a spus Dragomir, la Fanatik.ro.

Motivul pentru care Florinel Coman nu a jucat cu Belgia

Aurel Ţicleanu a făcut dezvăluiri din interiorul naţionalei. Fostul mare jucător este una din persoanele care îl ajută cu analize pe Edi Iordănescu.

Ţicleanu a vorbit, la Euro Show, despre schimbările pe care ar urma să le facă Edi Iordănescu în primul 11 la meciul cu Slovacia. Se pare că Florinel Coman a fost odihnit şi va începe din primul minut duelul crucial pentru calificarea în optimi.

"Selecţionerul şi staff-ul lui cred că vor acţiona în sensul ăsta.(n.r. probleme fizice). Dacă nu vi cu schimbări într-un meci cu Slovacia ... Slovacia este o echipă în care toţi 10 aleargă cu o organizare de joc extraordinară.

La al doilea meci poţi să vi, dar la al treilea meci este foarte greu să vi cu acelaşi grup. În flancuri consumul de energie este enorm, este mult mai mare. Jucătorii din centru joacă puţin mai poziţional, jocul se desfăşoara mai mult în plan mental.

La stânga, cu Bancu, avem o problemă, nu avem un fundaş stânga de meserie. Intrarea lui Sorescu eu aşa am citit-o. Edi i-a dat câteva minute pentru orientare, pentru acomodare. Faptul că Mihăilă nu a fost schimbat, eu aşa o văd (n.r. că nu va juca cu Slovacia). Sau mai clar, neintrarea lui Coman aşa o văd", a declarat Aurel Ţicleanu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri