Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

”E un punct mare!”. Ce a spus Nicolae Stanciu, după ce a marcat din lovitură liberă împotriva echipei lui Neymar

Stranieri Publicat pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21323455/1/profimedia-0807238390.jpg

Nicolae Stanciu a făcut diferenţa pentru echipa sa în meciul Damac - Al-Hilal, încheiat cu scorul de 1-1. Mijlocaşul român a înscris din lovitură liberă golul care i-a adus formaţiei sale un punct.

  • Meciurile din Saudi Pro League se văd în exclusivitate pe Prima Sport
  • Ronaldo, Neymar, Benzema, Mane, Kante şi Koulibaly sunt doar câteva dintre starurile din campionatul Arabiei Saudite
  • Stanciu, Burcă, Florin Tănase, Ciprian Tătăruşanu şi Contra sunt românii gata să facă spectacol în Saudi Pro League

Stanciu a reuşit să bată excepţional o lovitură liberă de la 40 de metri, ce l-a păcălit pe portarul Bono. De pe margine, Cosmin Contra a celebrat aşa cum se cuvinte reuşita elevului său.

”A fost bine pentru echipă pentru că multă lume nu se aştepta la un rezultat pozitiv având în vedere că Al Hilal e cea mai bună echipă din Arabia, dar am mai jucat împotriva lui Neymar sau a altor jucător de la ei, deci pentru mine n-a fost nimic special. Împotriva lui Milikovic-Savic şi a Mitrovic am jucat deja la naţională, iar împotriva lui Neymar am jucat în grupele Champions League, când el era la PSG, iar eu eram la Anderlecht.

Te gândeşti că e altceva. Atunci n-am fost mult timp implicat în acel meci din UCL, am intrat puţin, dar să vezi asemenea jucători aici în Arabia e ceva. Atât pentru mine, cât şi pentru colegi. Pentru toată lumea din Arabia.

(n.r. – despre gol) M-au felicitat toţi şi chiar mister înainte să execut mi-a zis să trag la poartă, să dau cu pământul, să ia pământul în faţa portarului şi chiar aşa am dat şi mă bucur că am marcat, chiar dacă m-a ajutat şi portarul, nu mai contează, e un punct mare!

Chiar înainte, când a fost lovitura liberă, mister Contra mi-a strigat de pe margine să dau aşa. L-am auzit pentru că fanii nu fac chiar atât de mare gălăgie. Am jucat acasă, dar toţi de pe aici ţin cu echipele mari. Majoritatea au venit pentru Al Hilal”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele