Ultima oră
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga
Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună

E gata! Radu Drăguşin poate debuta mâine la Tottenham, în direct pe Prima Sport 1

Premier League Publicat de Tudor Moisa pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21459990/1/profimedia-0836193926.jpg

 

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român transferat din istorie. Fundaşul naţionalei a ajuns la Tottenham în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, la care se vor adăuga şi aproximativ 5 milioane de euro bonusuri.

Londonezii au duminică primul meci de la venirea lui Drăguşin, pe Old Trafford, împotriva lui Manchester United. Partida se vede în direct pe Prima Sport 1, de la ora 18:30.

Jucătorul român are toate şansele să debuteze, Tottenham confruntându-se cu probleme mari în apărare. După oficializarea transferului mai era un pas de făcut ca Drăguşin să poată evolua duminică, iar acesta a fost făcut.

Jurnaliştii de la Daily Mail au anunţat astăzi că românul a primit cartea verde şi are drept de joc!

Ange Postecoglu a fost întrebat, la conferinţa de presă premergătoare partidei, despre oportunităţile pe care le avea Drăguşin la Tottenham şi a oferit un răspuns interesant.

Antrenorul londonezilor a ţinut să puncteze că şi naţionala României va avea de câştigat de pe urma transferului lui Drăguşin.

"Drăguşin va avea aceleaşi oportunităţi ca toţi ceilalţi. Dacă Radu şi-ar fi dorit doar să joace, atunci ar fi rămas la Genoa. A venit la un club mare, iar atunci când mergi la un club mare eşti conştient că trebuie să te lupţi. 

E parte din dezvoltarea lui şi chiar a naţionalei României, pentru că Radu e acum la un club mare, unde luptă pentru titularizare cu un campion mondial, Romero, şi cu Micky van de Ven. Inclusiv echipa naţională a România va beneficia de pe urma situaţiei lui Radu", a spus Ange Postecoglou. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele