Ultima oră
Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare" Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare"
Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă
Marian Iancu s-a dezlănţuit! Nimeni din conducerea Rapidului nu a scăpat Marian Iancu s-a dezlănţuit! Nimeni din conducerea Rapidului nu a scăpat
VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată
Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul" Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul"
Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România

E gata! FCSB a anunţat unde va juca meciul cu Petrolul: "Ce să facem dacă altă variantă nu avem?” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe miercuri, 00:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21729077/1/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-01-09-2024-1.jpg

FCSB o va întâlni pe Petrolul, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Cum prima partidă de pe Arena Naţională din noul sezon va fi cea dintre FCSB şi RFS, din Europa League, campioana României va fi nevoită să organizeze meciul cu Petrolul Ploieşti pe un alt stadion.

Gazonul de pe stadionul Steaua se prezintă într-un mod lamentabil, iar situaţia nu este mai roz nici pe Arcul de Triumf. Pe arena pe care evoluează Dinamo, au avut loc finalele campionatului de rugby.

În direct la Prima Sport, MM Stoica a dezvăluit unde va avea loc partida din Superligă. 

"Ce să facem dacă altă variantă nu avem?”

"Ce să facem dacă altă variantă nu avem? Dacă bucureştenii sunt disperaţi să mănânce mâncare asiatică trei zile la rând?! Am încercat pe Arc, pe Arc se putea doar vineri, vineri nu voiau televiziunile. Am vrut să ne luăm rămas bun de la Stadionul Steaua cu o calificare în prelungiri, dar vom juca acolo şi cu Petrolul.

Până atunci, gazonul îşi va reveni (n.r - pe Stadionul Steaua). Ştiu că se va mai juca un meci acolo, dar cât de cât o să-şi revină", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele